Rask og god økonomisk hjelp

Vi er spesialister på å hjelpe deg som av ulike grunner har mistet kontrollen over økonomien din, til en ny økonomisk hverdag.

Start søknad

Fem gode grunner for å prøve oss

  • Tilbud fra opptil 8 gode banker – det første i løpet av kort tid
  • Lavere rente – vi er spesialister på forhandling med bankene
  • Gratis og uforpliktende for deg – bankene betaler oss
  • Flinke rådgivere som bryr seg – som ønsker å hjelpe deg
  • Egen personlig rådgiver – hjelper deg fra start til mål

Så enkelt og så raskt

1. Søknad

Fyll ut en enkel søknad. Eller legg igjen telefonnummeret ditt, så ringer en av våre rådgivere og hjelper deg. Vi vurderer søknaden din, og sender den videre til samarbeidsbankene våre.

2. Tilbud

Du mottar forslag på den løsning som passer best for deg og din økonomiske situasjon. Sammen velger vi det som er det beste tilbudet og løsningen for deg.

3. Ferdig

Du godkjenner tilbudet enkelt og trygt med BankID. Banken tar seg av alt det praktiske, og innfrir eventuelle gamle lån og forpliktelser. Du trenger ikke gjøre noe.

Anmeldelser av Okida hos Trustpilot

Samarbeidsbanker

Dette er vi fantastisk gode på

refinancing

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Sliter du med betalingsanmerkninger, inkasso, smålån og kredittgjeld? La oss hjelpe deg til en ny økonomisk hverdag!

Søk om refinansiering

safety

Lån med sikkerhet

Trenger du penger til f.eks. uforutsette utgifter? Vi kan gi deg lån med sikkerhet i boligen din, som er mye billigere enn et forbrukslån ­– og like enkelt å få.

Søk om lån med sikkerhet

mortgage

Flytt boliglånet ditt

Skal du kjøpe hus eller leilighet, trenger mellomfinansiering eller flytte boliglånet ditt? Søk om boliglån, eller snakk med en av våre dyktige rådgivere. Vi hjelper deg!

Søk om nytt boliglån

Vi kan hjelpe deg
som har

Inkasso

Refinansiering med sikkerhet i boligen din, kan hjelpe deg med å bli kvitt dyre inkassosaker som hoper seg opp.

Betalingsanmerkninger

Vi kan mest sannsynlig hjelpe deg med refinansiering, selv om du har flere betalingsanmerkninger.

Dyr, usikret gjeld

Med sikkerhet i boligen din, kan vi redusere lånekostnadene dine ved å samle dyre smålån og kredittgjeld i ett rimelig boliglån – med bedre betingelser og lavere rente.

Egen bolig

Trenger du hjelp til refinansiering eller lån til uforutsette utgifter, må du kunne stille med sikkerhet i boligen din. Har du kausjonist, er det også en mulighet.

Derfor er det smart å refinansiere

Lavere månedlige kostnader

Refinansiering hjelper deg med å bli kvitt dyre smålån og kreditt gjeld, ved å samle all gjeld i ett rimelig boliglån. Da blir det mindre å betale i måneden, og du får en bedre økonomisk hverdag.

Full oversikt

Når vi refinansierer samler vi alle smålån og kredittgjeld i ett enkelt boliglån. Da har du kun ett lån å forholde deg til i hverdagen. Enkelt og oversiktlig.

Unngå tvangssalg

Mister du kontroll over økonomien kan det gå så langt at kreditorene forlanger boligen din tvangssolgt for å få tilbake det du skylder. Med en refinansiering av gjelden din, kan du unngå det.

Kvitt dyr gjeld 

Når vi refinansierer med sikkerhet i boligen din, blir du kvitt både dyr kredittgjeld og sinte kreditorer. De månedlige kostnadene blir lavere, og du får en helt ny økonomisk hverdag.

Ting mange lurer på

Før du sender inn lånesøknaden

Er du fylt 23 år, er norsk statsborger med adresse i Folkeregisteret, og har minimum 250 000,- kr i årlig inntekt, kan du søke om lån hos oss – ingen problem.

Hos Okida kan du låne inntil 85% av boligen din sin totale verdi.

Vi har gode renter. Hos oss er renten du får, styrt av din økonomiske situasjon: verdien på boligen din, hvor mye gjeld du har, og dine inntekter og utgifter. Men jo bedre økonomi, jo lavere blir renten.

Alle de åtte samarbeidsbankene våre vil gjøre en helhetsvurdering basert på dine opplysninger. I tillegg vil din personlige rådgiver hos oss, forhandle med bankene om lavest mulig rente på dine vegne. Lånerenten får du presentert sammen med lånetilbudet. Akkurat nå ligger våre nominelle renter mellom 3,5 % – 8 %.

Eks: Eff. 5,58% 2 millioner over 25 år, Kost 1.659.238,- Totalt 3.659.238,-

Du får svar både på e-post, telefon og SMS, straks lånesøknaden din er ferdigbehandlet hos oss og samarbeidsbankene våre.

På boliglån kan du velge en nedbetalingstid på inntil 30 år. Det er ikke uvanlig ha 25 – 30 års nedbetalingstid på boliglånet, men generelt er det alltid smart å betale ned gjeld så raskt du kan. Er du usikker, hør med din personlige rådgiver hos oss.

Etter at du har sendt inn lånesøknaden

Det nye lånet blir utbetalt direkte til kontonummeret du har oppgitt i søknaden. Søker du om refinansiering av lån og kredittgjeld, innfrir banken alle lån for deg. Pengene utbetales straks etter at du har signert med BankID.

Ved refinansiering, gjør banken jobben med å innfri dine gamle lån – som det heter på bankspråket – slik at de slettes. Du vil motta bekreftelse på at denne gjelden er gjort opp og slettet.

Med en gang vi mottar lånesøknaden din, behandler vi den og sender den videre til alle de åtte samarbeidsbankene våre. Så snart søknaden din er ferdigbehandlet, presenterer vi det beste lånetilbudet for deg – enkelt og greit.

Ja visst! Du kan nedbetale lånet ditt så raskt du vil. Og det koster selvsagt ingenting.
Jo raskere du kan betale ned gjelden din, jo bedre er det for deg.

Selvsagt! Kontakt oss via chat eller send en e-post til kundeservice@finanstipset.no, så hjelper vi deg med en gang.

Står du fast? Ring oss på 404 56 333 – vi hjelper deg!

Ring 404 56 333 for rådgivning

Vil du fylle ut søknaden senere?

Opplysningene behandles sikkert og trygt. Du samtykker til at Finanstipset kan behandle dine personopplysninger
som beskrevet her.