Utnytt boligverdien med opplåning i bolig

  • Samle fra 500 000 til 20 000 000.

  • Sletter inkasso og betalingsanmerkninger.

  • Egen rådgiver gjennom hele prosessen.

Refinansiering er smart

Sliter du med kredittgjeld og inkasso? La oss samle all dyr gjeld
i ett rimelig boliglån med sikkerhet i boligen din. Du får din egen
personlige rådgiver som bryr seg, som hjelper deg fra start til mål.

Grisebank Grisebank

Lavere månedlige kostnader

Refinansiering hjelper deg med å bli kvitt dyre smålån og kreditt gjeld, ved å samle all gjeld i ett rimelig boliglån. Da blir det mindre å betale i måneden og du får en bedre økonomisk hverdag.

Full oversikt

Når vi refinansierer samler vi alle smålån og kredittgjeld i ett enkelt boliglån. Da har du kun ett lån å forholde deg til i hverdagen. Enkelt og oversiktlig.

Unngå tvangssalg

Mister du kontroll over økonomien kan det gå så langt at kreditorene forlanger boli- gen din tvangssolgt for å få tilbake det du skylder. Med en refinansiering av gjelden din, kan du unngå det.

Kvitt dyr gjeld og hissige kreditorer

Når vi refinansierer med sikkerhet i boligen din, blir du kvitt både dyr kredittgjeld og sinte kreditorer. De månedlige kostnadene blir lavere, og du får en ny og bedre økonomisk hverdag.

Refinansieringslån med sikkerhet i bolig

Refinansieringslån med sikkerhet i bolig får du hos Okida. Slik får du muligheten til å kvitte deg med dyr gjeld og du vil få en lettere økonomisk hverdag.  Du sender bare en uforpliktende søknad om refinansieringslån, så kommer vi tilbake til deg innen kort tid.  I denne artikkelen forklarer vi hva er refinansieringslån, hvordan du

Les mer om Refinansieringslån med sikkerhet i bolig

Våre gode samarbeidsbanker

Vi kan hjelpe deg til en bedre hverdag takket være bankene vi samarbeider med. Her ser du oversikten over våre samarbeidspartnere.

Kraft Bank
NOBA_Logo_Tvåfärgad_Blå+Signal_Stående_(1)-cropped (1)
Svea
MyBank
Bluestep
Instabank
Balansebank
Bank2