Utnytt boligverdien med opplåning i bolig

  • Samle fra 500 000 til 20 000 000.

  • Sletter inkasso og betalingsanmerkninger.

  • Egen rådgiver gjennom hele prosessen.

Refinansiering er smart

Sliter du med kredittgjeld og inkasso? La oss samle all dyr gjeld
i ett rimelig boliglån med sikkerhet i boligen din. Du får din egen
personlige rådgiver som bryr seg, som hjelper deg fra start til mål.

Grisebank Grisebank

Lavere månedlige kostnader

Refinansiering hjelper deg med å bli kvitt dyre smålån og kreditt gjeld, ved å samle all gjeld i ett rimelig boliglån. Da blir det mindre å betale i måneden og du får en bedre økonomisk hverdag.

Full oversikt

Når vi refinansierer samler vi alle smålån og kredittgjeld i ett enkelt boliglån. Da har du kun ett lån å forholde deg til i hverdagen. Enkelt og oversiktlig.

Unngå tvangssalg

Mister du kontroll over økonomien kan det gå så langt at kreditorene forlanger boli- gen din tvangssolgt for å få tilbake det du skylder. Med en refinansiering av gjelden din, kan du unngå det.

Kvitt dyr gjeld og hissige kreditorer

Når vi refinansierer med sikkerhet i boligen din, blir du kvitt både dyr kredittgjeld og sinte kreditorer. De månedlige kostnadene blir lavere, og du får en ny og bedre økonomisk hverdag.

Omstartslån

Et omstartslån kan hjelpe deg ut av den økonomiske knipa, senke dine lånekostnader og gi deg kontrollen tilbake. I denne artikkelen forklarer Okida hva et omstartslån er, hvem omstartslån passer for og hvordan du går fram for å søke. Vi forklarer også fordelene og ulempene knyttet til omstartslån og svarer på ofte stilte spørsmål. Et

Les mer om Omstartslån

Våre gode samarbeidsbanker

Vi kan hjelpe deg til en bedre hverdag takket være bankene vi samarbeider med. Her ser du oversikten over våre samarbeidspartnere.

Kraft Bank
NOBA_Logo_Tvåfärgad_Blå+Signal_Stående_(1)-cropped (1)
Svea
MyBank
Bluestep
Instabank
Balansebank
Bank2