Ting mange lurer på

Før du sender inn lånesøknaden

Er du fylt 23 år, er norsk statsborger med adresse i Folkeregisteret, og har minimum 250 000,- kr i årlig inntekt, kan du søke om lån hos oss – ingen problem.

Hos Okida kan du låne inntil 85% av boligen din sin totale verdi.

Hos oss er renten du får, styrt av din økonomiske situasjon: verdien på boligen din, eventuelle inkasso og betalingsanmerkninger, hvor mye gjeld du har og dine inntekter og utgifter. Alle de 10 samarbeidsbankene våre vil gjøre en helhetsvurdering basert på dine opplysninger. I tillegg vil din personlige rådgiver hos oss, forhandle med bankene om lavest mulig rente på dine vegne. Lånerenten får du presentert sammen med lånetilbudet. Akkurat nå ligger våre nominelle renter mellom 3,5 % – 8 %. Eff.Lån 2 millioner, effektiv rente 5,95 % Nedbetalt over 25 år, Totalt 3 668 446 kr.

Du får svar både på e-post, telefon og SMS, straks lånesøknaden din er ferdigbehandlet hos oss og samarbeidsbankene våre.

På boliglån kan du velge en nedbetalingstid på inntil 30 år. Det er ikke uvanlig ha 25 – 30 års nedbetalingstid på boliglånet, men generelt er det alltid smart å betale ned gjeld så raskt du kan. Er du usikker, hør med din personlige rådgiver hos oss.

Etter at du har sendt inn lånesøknaden

Det nye lånet blir utbetalt direkte til kontonummeret du har oppgitt i søknaden. Søker du om refinansiering av lån og kredittgjeld, innfrir banken alle lån for deg. Pengene utbetales straks etter at du har signert med BankID.

Ved refinansiering, gjør banken jobben med å innfri dine gamle lån – som det heter på bankspråket – slik at de slettes. Du vil motta bekreftelse på at denne gjelden er gjort opp og slettet.

Med en gang vi mottar lånesøknaden din, behandler vi den og sender den videre til alle de 10 samarbeidsbankene våre. Så snart søknaden din er ferdigbehandlet, presenterer vi det beste lånetilbudet for deg – enkelt og greit.

Ja visst! Du kan nedbetale lånet ditt så raskt du vil. Og det koster selvsagt ingenting. Jo raskere du kan betale ned gjelden din, jo bedre er det for deg.

Selvsagt! Kontakt oss på telefon 404 56 333, chat eller send en e-post til [email protected], så hjelper vi deg med en gang.