Okida er spesialister på å hjelpe folk som av ulike grunner ikke har det helt A4 – økonomisk.

+
0

Fornøyde klienter

+
0
MRD

Refinansiert med sikkerhet i bolig

+
0
MRD

Total usikret gjeld i Norge

Vår modell hjelper oss å hjelpe deg

Unik teknologi, sammen med flinke rådgivere og gode samarbeidsbanker, er en svært rask og effektiv modell for å hjelpe deg som har økonomiske utfordringer. For når du står i en vanskelig situasjon og trenger hjelp, er tid helt avgjørende

Våre verdier

icon

Glede

Gleden av å hjelpe andre mennesker og gjøre en forskjell

icon

Kvalitet

Vi jobber raskt med gode rutiner og kvalitet i hvert ledd, gjennom hele prosessen fra start til mål

icon

Kompetanse

Vi bruker vår erfaring, kunnskap og innsikt i markedet, og tar beslutninger basert på et solid kompetansegrunnlagl

icon

Integritet

Vi er selvstendige og styres ikke av andre

icon

Profesjonalitet

Vi velger alltid det som er best for søkeren/kunden vår

Bærekraft i Okida

I Okida jobber vi etter FNs Bærekraftmål og felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikheter og stoppe klimaendringene. Spesielt inn mot bærekraftmål nummer 3. God helse og livskvalitet og 8. Bærekraftig økonomisk vekst gjør vi en forskjell.

Vår gratis, digitale refinansieringstjeneste for folk som ikke har det helt A4 økonomisk, hjelper mennesker som kan stille med sikkerhet i bolig til en ny og bedre økonomisk hverdag.

3 God helse og livskvalitet

8 Anstendig arbeid og økonomisk vekst

Våre gode samarbeidsbanker

Kraft Bank er en etablert bank. Banken fikk bankkonsesjon i desember 2017, fulltegnet en emisjon på 300 millioner kroner i januar 2018 og startet virksomheten i mai 2018. Kraft Bank har siden den tid hjulpet flere tusen nordmenn til et nytt økonomisk liv og samlet over 1 milliard.

Nordax Bank er en ledende nordisk nisjebank som tilbyr konkurransedyktige inn- og utlån til cirka 190.000 kunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Banken har over 230 ansatte og gjennom bankens unike forretningsmodell, drives hele virksomheten fra Sverige.

MyBank er en 100% digital bank som skal hjelpe kunder med betalingsanmerkninger eller andre økonomiske problemer til å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig. I tillegg tilbyr banken en attraktiv rente på sparekonto med full fleksibilitet. Banken fikk konsesjon i juli 2016, og startet virksomhet i første kvartal 2017.

Bluestep er en løsningsorientert bank som tilbyr refinansiering med pant i egen bolig, samt boliglån til kunder i Norge, Sverige og Finland.
Banken ser på løsninger for fremtiden, og legger vekt på mulighetene og kapasiteten din fremover.

Balansebank er en avdeling i Sandnes Sparebank, og er en bank for alle som ikke kvalifiserer til lån i ordinære banker. Banken hjelper deg som ikke får hjelp i din egen bank. Balanse bank sitt mål Målet er å få økonomien i sunn balanse igjen, slik at folk på sikt skal komme seg tilbake i et vanlig bankforhold igjen.

Bank2 er Norges eldste refinansieringsbank.

I Bank2 lever vi av å hjelpe folk ut av økonomiske problemer. Vi er en ansvarlig, personlig og løsningsorientert bank, og sammen med kunden finner vi løsninger som er skreddersydd for den enkelte.

Svea Finans har 200 ansatte i Norge fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar. Med over 2000 ansatte er Svea-konsernet Nordens største privateide finansieringshus.

Instabank ble etablert som en heldigital bank høsten 2016, og banken fikk raskt en sterk posisjon i det nordiske markedet. Etter mindre enn fire år har banken over 50.000 kunder. Enten med lån eller innskudd.

Vi er perfekt for deg som ikke er helt A4

Okida er spesialister på å hjelpe folk som av ulike grunner ikke har det helt A4 – økonomisk.

Det kan være deg som har mistet kontrollen over økonomien din og raskt trenger hjelp til å refinansiere, slik at de månedlige lånekostnadene blir å leve med.

Deg som trenger penger til uforutsette utgifter og ønsker et lån med sikkerhet. Eller deg som drømmer om din egen bolig og ikke får boliglån hos de vanlige bankene, fordi du kanskje jobber deltid eller er selvstendig næringsdrivende og ikke kan vise til en fast inntekt.

Når du trenger hjelp, er tid ofte viktig. Vi i Okida kan hjelpe deg raskere og bedre enn de fleste vi kan sammenligne oss med. Så ikke nøl med å kontakte oss – det er gratis og helt uforpliktende!

-Jeba Sithamparanathan

Daglig leder