Vi er perfekt for deg som ikke er helt A4

 

Okida er spesialister på å hjelpe folk som av ulike grunner ikke har det helt A4 – økonomisk.

Det kan være deg som har mistet kontrollen over økonomien din og raskt trenger hjelp til å refinansiere, slik at de månedlige lånekostnadene blir å leve med.

Deg som trenger penger til uforutsette utgifter og ønsker et lån med sikkerhet. Eller deg som drømmer om din egen bolig og ikke får boliglån hos de vanlige bankene, fordi du kanskje jobber deltid eller er selvstendig næringsdrivende og ikke kan vise til en fast inntekt.

Når du trenger hjelp, er tid ofte viktig. Vi i Okida kan hjelpe deg raskere og bedre enn de fleste vi kan sammenligne oss med. Så ikke nøl med å kontakte oss – det er gratis og helt uforpliktende!

 

Evelina Olsson
Administrerende direktør

 

Vår modell hjelper oss å hjelpe deg

Unik teknologi, sammen med flinke rådgivere og gode samarbeidsbanker, er en svært rask og effektiv modell for å hjelpe deg som har økonomiske utfordringer. For når du står i en vanskelig situasjon og trenger hjelp, er tid helt avgjørende.

Spesialbanker vi samarbeider med

Kraft Bank er en etablert bank. Banken fikk bankkonsesjon i desember 2017, fulltegnet en emisjon på 300 millioner kroner i januar 2018 og startet virksomheten i mai 2018. Kraft Bank har siden den tid hjulpet flere tusen nordmenn til et nytt økonomisk liv og samlet over 1 milliard.

Nordax Bank er en ledende nordisk nisjebank som tilbyr konkurransedyktige inn- og utlån til cirka 190.000 kunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Banken har over 230 ansatte og gjennom bankens unike forretningsmodell, drives hele virksomheten fra Sverige.

MyBank er en 100% digital bank som skal hjelpe kunder med betalingsanmerkninger eller andre økonomiske problemer til å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig. I tillegg tilbyr banken en attraktiv rente på sparekonto med full fleksibilitet. Banken fikk konsesjon i juli 2016, og startet virksomhet i første kvartal 2017.

Bluestep er en løsningsorientert bank som tilbyr refinansiering med pant i egen bolig, samt boliglån til kunder i Norge, Sverige og Finland.
Banken ser på løsninger for fremtiden, og legger vekt på mulighetene og kapasiteten din fremover.

Balansebank er en avdeling i Sandnes Sparebank, og er en bank for alle som ikke kvalifiserer til lån i ordinære banker. Banken hjelper deg som ikke får hjelp i din egen bank. Balanse bank sitt mål Målet er å få økonomien i sunn balanse igjen, slik at folk på sikt skal komme seg tilbake i et vanlig bankforhold igjen.

Bank2 ASA er en nisjebank som ble etablert i 2005. Banken har spesialisert oss på å tilby individuelt tilpassede løsninger til privatpersoner og selvstendige næringsdrivende som har behov for et alternativ til andre banker.

Svea Finans har 200 ansatte i Norge fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar. Med over 2000 ansatte er Svea-konsernet Nordens største privateide finansieringshus.

Instabank ble etablert som en heldigital bank høsten 2016, og banken fikk raskt en sterk posisjon i det nordiske markedet. Etter mindre enn fire år har banken over 50.000 kunder. Enten med lån eller innskudd.

Andre samarbeidspartnere

Resurskonsernet finnes i hele Norden og består av Resurs Bank og Solid Forsikring. Resurs Bank i Norge har i dag 110 ansatte, og er en filial som ble åpnet i 2011 med hovedkontor i Oslo.

BN Bank er eid av en gruppe SpareBank1-banker, og virksomheten er landsdekkende, uten filialer, men med hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Oslo
I BN Bank jobber de for å gjøre bank enkelt. Med røtter tilbake til 1961, har banken i mange år jobbet med å gi kundene i både person- og bedriftsmarkedet gode løsninger. Opprinnelsen til navnet BN Bank går tilbake til 1992 da bankkonsesjonen ble gitt og navnet var Bolig- og Næringsbanken. I dag er BN bank en spesialistbank innen eiendomsfinansiering, boligfinansiering og kostnadseffektive innskudds- og betalingsløsninger for privatkunder, samt små- og mellomstore bedrifter.

Står du fast? Ring oss på 404 56 333 – vi hjelper deg!

Ring 404 56 333 for rådgivning

Vil du fylle ut søknaden senere?

Opplysningene behandles sikkert og trygt. Du samtykker til at Finanstipset kan behandle dine personopplysninger
som beskrevet her.