Våre samarbeidspartnere – Avida Bank

Vi samarbeider med det bredeste spekteret av banker. Vi vil sette deg i kontakt med den banken som best er egnet til å hjelpe deg med dine økonomiske utfordringer. Trenger du hjelp i en økonomisk krevende situasjon? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Ta kontakt med oss i dag, så vil en av våre dyktige rådgivere hjelpe deg å finne den banken som kan gi det beste tilbudet på refinansiering med betalingsanmerkning, tilpasset DITT behov og DIN økonomiske situasjon. Det er raskt, gratis og uforpliktende å sende en søknad, bare fyll ut skjemaet her.

Avida Bank

Avida Bank tilbyr FlexiLån. Slike lån passer for deg som ønsker et forbukslån hvor hele lånebeløpet utbetales til din konto. Lånene har inntil 5 års nedbetaling. Du får svar på din søknad med en gang og låneavtalen signeres med BankID. Lånebeløpet er tilgjengelig på din bankkonto innen kort tid.

Avida Bank tilbyr også en av landets beste innskuddsrenter, med fritt antall uttak per år. Med FlexiSpar kan du enkelt plassere sparepengene dine, få en god innskuddsrente og samtidig ha tilgang til pengene på kort varsel.

Avida sin forretningsidé er å tilby bedrifter og privatpersoner finansielle tjenester gjennom enkle og moderne løsninger, med høyt fokus på å ha moderne tekniske løsninger som kommer kundene til gode. Likt andre banker og kredittmarkedsforetak, omfattes alle innskudd av den statlige innsettingsgarantien. Avida har i dag cirka 100 ansatte, med kontor i Stockholm og Gøteborg samt filialer i Oslo og Helsinki.

Ta kontakt med oss i dag, så vil en av våre dyktige rådgivere hjelpe deg å finne den banken som kan gi det beste tilbudet på refinansiering med betalingsanmerkning, tilpasset DITT behov og økonomiske situasjon.