Våre samarbeidspartnere – Bluestep

Ta kontakt med oss i dag, så vil en av våre dyktige rådgivere hjelpe deg å finne den banken som kan gi det beste tilbudet på refinansiering med betalingsanmerkning, tilpasset DITT behov og DIN økonomiske situasjon.

Det er raskt, gratis og uforpliktende å sende en søknad.

Bare fyll ut skjemaet her, så kommer vi tilbake til deg innen kort tid

Bluestep

Ved å samle dyre kreditt- og forbrukslån inn i et boliglån hos Bluestep, kan du få tilbake oversikten over din økonomi og redusere dine månedsbetalinger. Bluestep er en mellombank, som fokuserer på dine muligheter og fremtid.

Du kån få lån selv om du har variabel inntekt

Hos Bluestep er ikke variabel inntekt, betalingsanmerkninger og vikariat avslagsårsaker i seg selv.

En av markedets beste sparerenter

Bluestep har en av markedets mest konkurransedyktige sparerenter. Det er enkelt å åpne konto og det tilbys trygge og fleksible spareløsninger. Bluestep er også medlem i bankenes sikringsfond, så du kan være sikker på at pengene dine er trygge.

Ta kontakt med oss i dag ved å fylle ut dette skjemaet, så vil en av våre dyktige rådgivere hjelpe deg å finne den banken som kan gi det beste tilbudet på refinansiering med betalingsanmerkning, tilpasset DITT behov og DIN økonomiske situasjon.

Om OKIDA

OKIDA er spesialister på å hjelpe folk som av ulike grunner ikke har det helt A4 – økonomisk.

Det kan være deg som har mistet kontrollen over økonomien din og raskt trenger hjelp til å refinansiere, slik at de månedlige lånekostnadene blir å leve med.

Deg som trenger penger til uforutsette utgifter og ønsker et lån med sikkerhet. Eller deg som drømmer om din egen bolig og ikke får boliglån hos de vanlige bankene. Fordi du kanskje jobber deltid eller er selvstendig næringsdrivende og ikke kan vise til en fast inntekt.

Når du trenger hjelp, er tid ofte viktig. Vi kan hjelpe deg raskere og bedre enn de fleste vi kan sammenligne oss med. Så ikke nøl med å kontakte oss – det er gratis og helt uforpliktende!