Våre samarbeidspartnere – Svea Finans

Vi samarbeider med det bredeste spekteret av banker og de beste rådgiverne, og de står alle klare til å hjelpe deg med dine økonomiske utfordringer På denne siden presenterer vi vår samarbeidspartner, Svea Finans.

Svea Finans har 200 ansatte i Norge fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar. Med over 2000 ansatte er konsernet Nordens største privateide finansieringshus.

Svea Finans har spesialisert seg på å hjelpe mennesker med økonomiske utfordringer. Har du mange ulike fakturaer å forhold deg til? Ved hjelp av refinansiering kan du samle alt hos Svea. Slik trenger du kun å forholde deg til én faktura. Trenger du hjelp med refinansiering?

Start søknad her og vi kommer tilbake til deg innen kort tid.

Har du problemer med å få lån i andre banker? Hos Svea kan du søke om å ta opp lån med sikkerhet i bolig. Dette vil gi deg lavere rente og bedre betingelser.

Dersom du trenger penger til uforutsette utgifter, ferie, eller annet, kan refinansiering med sikkerhet i bolig være en god måte å innhente penger på.  

Om OKIDA:

OKIDA er spesialister på å hjelpe folk som av ulike grunner ikke har det helt A4 – økonomisk.

Det kan være deg som har mistet kontrollen over økonomien din og raskt trenger hjelp til å refinansiere, slik at de månedlige lånekostnadene blir å leve med.

Deg som trenger penger til uforutsette utgifter og ønsker et lån med sikkerhet. Eller deg som drømmer om din egen bolig og ikke får boliglån hos de vanlige bankene, fordi du kanskje jobber deltid eller er selvstendig næringsdrivende og ikke kan vise til en fast inntekt.

Når du trenger hjelp, er tid ofte viktig. Vi kan hjelpe deg raskere og bedre enn de fleste vi kan sammenligne oss med. Så ikke nøl med å kontakte oss – det er gratis og helt uforpliktende!

START SØKNAD HER