Hjelp til refinansiering av gjeld

Vi tilbyr hjelp til refinansiering av gjeld. Det er bare å starte søknad her, så kommer vi tilbake til deg innen kort tid.

Vi sender så din søknad til banker som er villige til å erstatte den dyre gjelden din med lån med bedre rente og betingelser. Vi kan også hjelpe deg som trenger å refinansiere, men som har pågående inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Ønsker du hjelp til å samle dine lån til ett lån? Legg inn uforpliktende søknad kostnadsfritt, start søknad her

Det er enkelt, effektivt og uforpliktende.

Å refinansiere betyr å erstatte et lån med et annet lån. Mange spør hva som er vitsen med å ta opp et nytt lån for å erstatte et annet, men det finnes mange fordeler med å refinansiere gjeld:

Hvorfor bør du søke om hjelp til refinansiering av din gjeld?

 • Det kan være krevende å finne de beste tilbudene, forhandle med banker og sende inn papirer på egen hånd. Derfor bør du ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjennom hele prosessen. Dessuten har vi kontakt med mange banker som konkurrer om å gi deg det beste tilbudet.
 • Vi kan gi deg tips for å få oversikt over hvor mye du skylder, hvem du skylder hva og hvor mye du skal betale hver måned. Dersom du ikke kan betjene all gjelden du har opparbeidet deg, må du prioritere riktig.
 • Ved å refinansiere vil du erstatte dyre forbrukslån og kredittlån med ett lån med lavere rente og bedre betingelser. Du vil også kunne gode penger på å kutte antall månedlige gebyrer. I stedet for flere gebyrer vil du etter refinansieringen betale kun ett gebyr. Se hvor mye du kan spare på månedlige gebyrer her.
 • Dersom du har boliglån kan det være muligheter for å bake kredittgjelden og forbrukslånene dine inn i boliglånet. Slik vil du kunne få en langt lavere rente. Vi kan hjelpe deg å vurdere om du har mulighet til dette og om dette lønner seg i din situasjon. Våre løsninger er alltid tilpasset din individuelle økonomiske situasjon
 • Dersom du ikke har mulighet til å refinansiere med pant i bolig kan vi hjelpe deg med å ta opp et nytt usikret lån som har bedre betingelser enn de lånene du hadde fra før.
 • Ved å refinansiere vil du få lavere månedlige utgifter til renter. Dette betyr romsligere økonomi som kan utnyttes til å kvitte deg med din gjeld raskere.

Hjelp til refinansiering av gjeld

Det enkleste er å kontakte oss. Vi har mange dyktige rådgivere som kan gi deg hjelp til refinansiering av gjeld. Vi setter deg i kontakt med banker som kan finne skreddersydde løsninger tilpasset din økonomiske situasjon.

Skaff deg oversikt over egen økonomi

Før du søker om refinansiering bør du skaffe deg oversikt over din egen økonomi. Slik vil du stille sterkere når du skal forhandle med bankene om ett nytt og bedre lån. Et godt utgangspunkt er å se over de siste kontoutskriftene og summere sammen de viktigste inntektene og utgiftene. De viktigste postene du bør skaffe deg oversikt over er:

 • Dine inntekter
 • Dine største faste utgifter
 • Din formue / gjeld
 • Belåningsgrad på eventuell bolig / eiendom
 • Din samlede gjeld

Inntekter omfatter lønnsinntekt, samt ulike pensjoner og trygder. Skaff deg også oversikt over andre inntekter som barnebidrag, barnetrygd og leieinntekter, men disse teller ikke med som grunnlag for nytt låneopptak.

Faste utgifter er større utgifter som løper hver måned. Vanlige utgifter i denne kategorien er husleie, avdrag og renter på huslån og billån, avdrag og renter på studielån, strøm, internett barnehageutgifter, forsikringer og mer.

Din formue omfatter blant annet bankinnskudd, eventulle aksjer og fond, samt ligningsverdien av din bolig og andre eiendommer

Belåningsgrad uttrykker hvor mye man eier av boligen man har kjøpt i forhold til bankens andel. Hvis man for eksempel skal finansiere en bolig, og låner 85% av boligens markedsverdi, eier man i prinsippet kun 15% av boligen selv.

Din samlede gjeld omfatter boliglån, billån, studielån og forbrukslån. Ikke glem at utestående kreditt på kredittkort også regnes som gjeld.

Hvilken type gjeld kan refinansieres?

Det vanligste er å refinansiere kredittkortgjeld, forbruksgjeld og boliglån. Mer om disse under.

Legg inn uforpliktende søknad kostnadsfritt.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Mange bruker kredittkort når de handler og pådrar seg over tid kredittkortgjeld når de ikke betaler regningene fortløpende. Kredittkortgjeld har svært høy rente sammenlignet med andre lån (ofte opp mot 30% rente) og selv små lånebeløp kan vokse seg store over tid.

Derfor bør du prioritere å refinansiere din kredittkortgjeld om du ikke har mulighet til å betale tilbake det du skylder med en gang. Refinansiering av kredittkortgjeld betyr å ta opp et nytt lån for å innfri gjelden du har på dine kredittkort.

Har du gjeld på flere kredittkort vil du også spare månedlige gebyrer på regningene du mottar.

Hjelp til refinansiering av forbrukslån

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det vil si at banken ikke tar pant i din bolig eller andre eiendeler når de gir deg et slikt lån. Du står også fritt til å bruke pengene på det du vil, for eksempel på oppussing, reiser, studier eller annet.

Forbrukslån har som regel lavere rente sammenlignet med kredittkortgjeld, men det kan likevel være svært lønnsomt å refinansiere, enten ved å ta opp ett billigere forbrukslån eller å bake forbrukslånet inn i boliglånet.

Hjelp til refinansiering av boliglån

Også boliglån kan refinansieres. Refinansieringen kan gjøres hos din eksisterende bankforbindelse eller du kan gå til andre banker. Det kan lønne seg å sjekke hvilke banker som har den beste renta og de beste betingelsene ut fra din situasjon, og forhandle med disse. Så velger du den banken som vil gi deg det beste tilbudet.

Om du har betalt ned på ditt boliglån en stund og / eller hatt verdistigning på boligen slik at gjelden kommer under 60% av boligens verdi, står du sterkt til å kunne refinansiere ditt boliglån til et lån med lavere rente og betingelser.

Hjelp til refinansiering med betalingsanmerkninger

Har du pågående inkassosaker eller betalingsanmerkninger vil det være vanskelig å få hjelp til refinansiering. Mange banker vil nemlig automatisk avslå en søknad om nytt lån om du har betalingsanmerkninger.

Vi tilbyr hjelp til refinansiering av gjeld til tross for at du har betalingsanmerkninger. Vi kan nemlig finne løsninger som er skreddersydd tin økonomiske situasjon og vi samarbeider med banker som vil kunne hjelpe deg til tross for at du har betalingsanmerkninger.

Hva koster det å refinansiere?

Å søke om hjelp til refinansiering er uforpliktende og gratis.

Hvem kan søke om refinansiering?

Hvis du søker om hjelp til refinansiering, må du kunne dokumentere at du har inntekt til å betjene det nye lånet ditt. Det blir foretatt en kredittsjekk, og du blir vurdert etter kredittscore. Hver lånesøknad blir derfor behandlet individuelt.

Vi kan også hjelpe deg som har betalingsanmerkninger og pågående inkassosaker, men vi forutsetter at du viser vilje til å ordne opp i økonomien din.

Slik søker du om refinansiering

Det er raskt og enkelt å søke om refinansiering. Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere, som vil hjelpe deg igjennom prosessen. Det er helt gratis og uforpliktende.

START SØKNAD HER