Refinansiere kredittkortgjeld – slik gjør du det

Å refinansiere kredittkortgjeld er noe av det smarteste du kan gjøre for å redusere dine lånekostnader og få romsligere økonomi.

Skaff deg oversikt over din egen økonomi

Gå igjennom alle gjeldsregninger du har hatt de siste par månedene. Skaff deg også oversikt over inntekter og øvrige utgifter. Når du vet hvor mye gjeld du har vil det være enklere å finne et forbrukslån som passer til ditt behov.
Trenger du hjelp til å få oversikt over din økonomiske situasjon kan vi hjelpe deg.

Refinansier kredittkortgjeld med sikkerhet

Har du bolig, fritidsbolig eller annen eiendom finnes det muligheter for å refinansiere med pant i bolig. Les mer om å refinansiere med pant i bolig her.

Finn lånet som passer din økonomiske situasjon

Ved å sende inn en uforpliktende lånesøknad kan vi hjelpe deg å finne et lån som er tilpasset din økonomiske situasjon.


Søk hos flere flere banker. Du bør søke hos flere og til syvende og sist velge den utlåneren som kan tilby den laveste effektive renten. Hvis du sender inn en søknad via oss, kan vi hjelpe deg å videresende din søknad til flere banker. Og husk at det er uforpliktende å sende inn en lånesøknad.

Betal ned gjelden din så raskt som mulig

Så raskt du får innvilget refinansiering, bør du betale tilbake din kredittkortgjeld. Dette kan spare deg for mange penger hver måned slik at du får romsligere økonomi.

Refinansier på nytt

Avhengig av størrelsen på lånet ditt, bør du etter å ha nedbetalt en del på forbrukslånet ditt kontakte den aktuelle utlåneren din for å sjekke mulighetene for å senke renta enda mer. På forhånd bør du undersøke hvilke rentevilkår du kan få hos andre banker, slik har du et forhandlingskort hos den banken du allerede benytter. Dersom banken din ikke går med på senke renta, kan du søke om å flytte forbrukslånet til en annen bank som vil gi deg lavere rente.

Derfor lønner deg seg å refinansiere kredittkortgjeld

Rentefri kreditt kan være fristende for mange, men det kan være lett å bruke mer enn man kan betale tilbake og for mange hoper kredittkortgjelden seg opp måned etter måned.  Til tross for kredittkortenes mange fordeler kan du fort få en gjeldsbyrde hengende over deg om du gang på gang bruker over evne og ikke klarer å betale mer enn minimumsbeløpet når den månedlige fakturaen kommer.
Emner: Personlig økonomi, refinansiering av kredittkortgjeld, refinansere kredittkortgjeld


Se også:
Kredittkort med lavest rente
Beste kredittkort med rabatt på drivstoff

Close

Vil du fylle ut søknaden senere?

Opplysningene behandles sikkert og trygt. Du samtykker til at Okida kan behandle dine personopplysninger
som beskrevet her.