Velg oss fremfor inkasso

I motsetning til inkassoselskapene har vi ingen interesse av at regningen din skal vokse seg større i form av skyhøye gebyrer og salærer. Tvert imot, jobber vi for å redusere kostnadene dine.

Se hvor mye billigere og bedre vår løsning er for deg: 

Inkassoselskapene tjener på at gjelden din går til inkasso

Inkassoselskapene har ikke nødvendigvis interesse av at du skal betale det du skylder. Selskapene tjener nemlig gode provisjoner om regningen din går til inkasso. Inkassoselskapene har derfor ikke noe incentiv om å inndrive gjelden din raskere enn de må.

En eventuell inkassosak vil ha store negative konsekvenser for din økonomi. Du vil for eksempel ikke ha muligheten til å ta opp ytterligere lån og kan bli nektet basis tjenester som strøm og telefonabonnement.

I motsetning til inkassoselskapene har vi ikke noen interesse av å øke dine utgifter eller at saken din skal gå til inkasso. Tvert imot, vårt mål er å få til en løsning som sparer deg for mest mulig penger slik at du raskere kan bli kvitt gjelden din.

Om du kommer til oss med din gjeld, tar vi kontakt med flere banker som kan være villige til å overta din gamle gjeld og gi deg et nytt lån med lavere rente og bedre betingelser.

Vi jobber for å få på plass en løsning så raskt som mulig for å unngå ytterligere kostnader knyttet til gebyrer og inkasso.

Skyhøye gebyrer og maksimale satser

De fleste vet at inkasso er dyrt, men det kan hende du betaler for langt mer enn bare kostnaden ved å drive inn gjelden. Inkassoselskapene kan nemlig bruke maksimale satser fastsatt av staten, som ofte er langt høyere enn kostnaden de faktisk har ved å drive inn gjelden din.

Dessuten betaler mange inkassoselskaper for å inndrive gjelden din, også kalt pay-back avtaler. Disse kostandene blir til slutt veltet over på deg. 

For deg som skylder penger, betyr dette store gebyrer som tilkommer det opprinnelige beløpet som har gått til forfall. Beløpene som skal betales, står ofte ikke i stil med det opprinnelige beløpet. En regning på 300 kroner kan raskt vokse til over 4000 kroner

Vår løsning: Færre gebyrer i stedet for flere gebyrer.

I motsetning til inkassoselskapene jobber vi for å redusere antall gebyrer du betaler. Har du flere smålån og kreditter, kan vi samle disse til ett lån. Slik kan du spare mye penger på færre månedlige gebyrer.

Vi betaler heller ingen for å overta gjelden din. Å ta kontakt med oss er gratis og uforpliktende.

Slutt å betal for inkassoselskapenes pengefest

I takt med nordmenns gjeldsvekst har også inkassoselskapenes overskudd vokst de siste årene.

De fleste av de store inkassoselskapene har skyhøye overskudd sammenlignet med resten av næringslivet. Lønnsomheten er i mange tilfeller og år etter år fem-seks ganger høyere enn det som er vanlig i resten av næringslivet. Det er du som betaler gildet i form av skyhøye gebyrer og salærer som ofte ikke står i stil med regningens opprinnelige beløp.

Alternativet til inkasso er selvfølgelig å gjøre opp for seg så raskt som mulig. Har du på kort sikt ikke mulighet til det, er en refinansiering av din gjeld en mye bedre og billigere løsning. Dette kan vi hjelpe deg med. Start søknad her

Slutt å betal for inkassoselskapenes pengefest. Vår løsning er billigere, raskere og bedre for deg. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.