Økonomisk rådgivning med individuelt tilpassede løsninger

Vi gir økonomisk rådgivning til deg som har havnet i en vanskelig økonomisk situasjon. Vi kan hjelpe deg med følgende:

Gjennomgang av din økonomiske situasjon. Vi setter deg i kontakt med eksperter som vil hjelpe deg å gå igjennom og få oversikt over din økonomiske situasjon. Det er gratis og uforpliktende.

Vi gir deg oversikt over de beste bankene som tilbyr refinansiering, boliglån og forbrukslån.

Går du på stønader fra NAV viser vi deg hvordan du kan dokumentere din inntekt når du skal søke lån hos banker og finansinstitusjoner. Vi viser deg hvordan du kan dokumentere inntekt fra NAV her.

Vi hjelper deg å senke dine lånekostnader. Om du har lån kan vi hjelpe deg å refinansiere din gjeld slik at du får lavere månedlige lånekostnader og bedre betingelser. Vi kan hjelpe deg med følgende:

  • Refinansiere boliglån slik at du får lavere rente og betingeler. Se også: Hvor mye kan jeg låne
  • Samle kredittgjeld og smålån til ett lån slik at du får bedre oversikt, bedre betingelser og lavere rente.
  • Vi hjelper deg som er i en vanskelig økonomisk situasjon å få boliglån og andre typer lån.
  • Vi er tilstede gjennom hele låneprosessen.

Vi hjelper deg å få lån. Vi hjelper deg med lån til bolig, oppussing, bil og båt, også om du er i en økonomisk vanskelig situasjon.

Økonomisk rådgivning til deg med betalingsproblemer

Vi hjelper deg som har betalingsanmerkninger og inkassokrav. Når de andre bankene sier nei, kan vi sette deg i kontakt med banker som er villige til å hjelpe deg til du er over knipa. Du kan lese mer om boliglån med betalingsanmerkning her.


Du kan sende inn en uforpliktende søknad om boliglån her. Ønsker du hjelp med refinansiering kan du gjøre det via skjemaet søknad om refinansiering, eller ringe oss på telefon 404 56 333. Det er gratis og helt uforpliktende.

Emner: Økonomisk rådgivning, NAV, lånekostnader