Gjør livet enklere med å refinansiere

Her er 5 gode grunner til å refinansiere:

Lavere rente
Ved å samle flere lån til ett lån, også kalt refinansiering, vil du som regel få lavere rente. Særlig kreditt- og forbruksgjeld har en svært ugunstig rente og ved å samle disse lånene til ett lån med lavere rente kan du spare betydelige beløp.

Lengre nedbetalingstid 
Ved å samle gjeld vil det også bli lettere å forhandle om lengre nedbetalingstid om du ønsker dette.

Færre gebyrer
Du får lavere gebyrer. Har du 3 lån og du må betale 50 kroner i gebyr per innbetaling per lån, utgjør dette 1800 kr i året ved 12 måneders termin. Samler du derimot alle de 3 lånene til ett lån, reduseres summen av gebyrer til 600 kr per år. Du kan altså spare 1200 kroner med et enkelt grep.
Fyll ut søknad om refinansiering her – det er helt gratis og uforpliktende

Det er praktisk og forutsigbart
Du trenger bare å forholde deg til en kreditor i stedet for flere, noe som er både enklere, mer praktisk og mer forutsigbart. Det blir også enklere å få oversikt over privatøkonomien.

Det er enkelt
Selve prosessen med å gjøre om flere lån til ett er enklere enn mange tror. Du fyller bare ut de lånene du har i lånesøknaden og så erstatter banken disse lånene med et nytt lån. Du slipper altså jobben med å ta opp lån for så å nedbetale lånene selv.

Refinansiering – hvordan gjør jeg det? 

Først bør du sette deg ned å få en oversikt over hvor mye du har i gjeld, hvem dine kreditorer er og hva gjelden koster deg. Først når du vet dine totale lånekostnader vil du se hvor mye det vil lønne seg med en refinansiering. Sjekker du kontoutskriften, lånesaldoer og de siste måneders regninger vil du komme langt på vei. Den beste renten vil du som oftest få om du baker smålånene inn i et større lån.

Fyll ut søknad om refinansiering her

Om du ikke finner mulighet for refinansiering av gjelden din ved hjelp av boliglån eller boligkreditt bør du vurdere om det vil lønne seg å refinansiere lån og kredittkortgjeld med et (billigere) forbrukslån. Tenk også på at om du har venner eller familie som stiller som medsøker kan sjansen for å få et billigere lån øke.

Det tar noen minutter å fylle ut søknaden og du får mottar eventuelt tilbud direkte etter innsendt søknad. Husk at hos Santander søker du helt uforpliktende og etter at du mottatt tilbudet så er det gyldig i 30 dager. Det vil si at du velger selv når du ønsker å fullfølge låneprosessen.
Motta ditt tilbud på 1-2-3 her

Eff. rente 15,7 %, lånebeløp kr 125 000 over 2 år. Kostnad kr 19 379. Totalt kr 144 379