Refinansiering med lav inntekt

Dersom du har lav inntekt er dette gjerne grunnen til at du opplever å få avslag på avslag fra bankene, både når du søler om mer lån (for eksempel boliglån) og om refinansiering. Vi skal her se nærmere på hvordan du kan få refinansiering med lav inntekt. Dessuten kan vi hjelpe deg med refinansieringen.

Bare send oss en uforpliktende søknad, så kommer vi tilbake til deg innen kort tid.

START SØKNAD HER

Grunner til at du får avslag på refinansiering om du har lav inntekt.

Det er flere grunner til at det er utfordrende å få lån og refinansiering dersom du har lav inntekt.

Dersom det er boliglån du søker om, må bankene forholde seg til regelen om at de bare kan gi lån på 5 ganger inntekten til søkeren. Du kan lese mer om utfordringene med å få boliglån med lav inntekt her.

Når det gjelder refinansiering betyr dette å ta opp et nytt lån som skal erstatte gamle lån. Selv om det ikke dreier seg om å ta opp mer lån, vil mange banker gi automatisk avslag dersom inntekten din er under et visst nivå. Dette gjelder særlig de større bankene.

Men det finnes likevel noen muligheter:

For deg som eier bolig

Dersom du er så heldig å allerede eier bolig, kan du refinansiere med pant i denne boligen. Dette forutsetter at du allerede har betalt ned noe på boliglånet. Dette kalles å refinansiere med sikkerhet i bolig.

De fleste større bankene opererer ikke med denne typen refinansiering. Det finnes imidlertid noen mindre spesialiserte banker som gir slike lån. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi sette deg i kontakt med disse bankene.

Søk lån med sikkerhet i bolig her

For deg som ikke eier bolig

For deg som ikke eier egen bolig er det litt vanskeligere, men det finnes likevel noen spesialbanker som vil ta en grundigere sjekk av økonomien din og som kan tilby refinansiering selv om du ikke eier bolig.

Dersom det er snakk om å refinansiere flere dyre smålån, som for eksempel kredittkortgjeld, kan du søke om å samle disse i et større forbrukslån med lavere rente. Renten på dette lånet vil være høyere enn på et vanlig boliglån, men du vil likevel samlet få lavere lånekostnader.

Ta kontakt med oss i dag, så kan vi sette deg i kontakt med banker som tilbyr denne typen refinansiering.

Hvor mye vil det nye lånet koste?

Hvor mye det nye lånet vil koste avhenger av din økonomiske situasjon. Alle søknader blir vurdert individuelt. Dersom du ønsker en pekepinn, kan du prøve vår refinansiering kalkulator. Du skriver bare inn ønsket lånebeløp og avdragstid, så får du en estimert oversikt over kostnad per måned.