Refinansiering kalkulator

  • Refinansiering kalkulator som gir deg en enkel oversikt over nedbetalingstid og månedsbeløp 
  • Se enkelt mye du kan spare på å refinansiere

Prøv vår refinansieringskalkulator her:

REFINANSIERING KALKULATOR

Slik fungerer refinansiering hos oss:

  • Vi vil forhandle med de beste bankene på dine vegne, slik at du får best mulig betingelser.
  • Enkel og rask søknadsprosess for deg. Vi tar oss av resten.
  • Du vil få din egen personlige rådgiver som bryr seg, som hjelper deg fra start til mål.
  • Det er helt gratis og uforpliktende å bruke oss
  • Vi hjelper deg å slette alle betalingsanmerkninger og inkassosaker.

Om refinansieringskalkulatoren

Dette er en kalkulator for refinansiering av usikret gjeld som forbrukslån, smålån og kredittgjeld. 

Med vår lånekalkulator kan du enkelt beregne hvor mye du kan låne til refinansiering og hva det vil koste deg per måned. 

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn hvor mye du ønsker å lån samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Deretter vil kalkulatoren gi deg den omtrentlige månedskostnaden. 

Hvorfor benytte lånekalkulator for refinansiering

Benytter du  lånekalkulator for refinansiering vil du spare tid sammenlignet med å sende flere søknader til mange banker. Du vil også raskt og enkelt få en oversikt over potensielle fremtidige kostnader og besparelser.

Det er helt gratis og uforpliktende å benytte seg av vår refinansieringskalkulator. Vi har også en lånekalkulator for forbrukslån og en lånekalkulator for boliglån. 

Sender du inn en gratis og uforpliktende lånesøknad vil du også få en foreslått nedbetalingsplan med en lavere rentesats

Hva er refinansiering?

Refinansiering handler om å gjøre endringer på lån som man allerede betjener. Eksempler på refinansiering er å flytte eksisterende lån til en annen bank, kombinere flere mindre lån til et nytt større lån, eller øke låneverdien av et eksisterende lån.

Ulike typer refinansiering: 

  • Flytte eksisterende lån til en ny bank
  • Slå sammen flere mindre lån til ett større lån
  • Øke et eksisterende lån

Les mer her: Hva er refinansiering

Refinansiering passer for deg som har gjeld og som ønsker lavere låneutgifter. Refinansiering kan også være lurt om du vil få bedre kontroll over den økonomiske situasjonen din og en mer ryddig økonomi. Dersom du har flere lån og gjeld hos flere banker er det ofte mye penger å spare på å samle alt til ett enkelt lån ved hjelp av refinansiering.

Refinansiering kalkulator:

Prøv en refinansiering kalkulator som hjelper deg se hva et nytt lån vil koste så du kan sammenligne det opp mot lånet/lånene du har i dag og se hva du kan spare.

PRØV VÅR REFINANSIERING KALKULATOR HER

Hvilke typer lån kan man refinansiere?

De fleste typer lån kan refinansieres:

Refinansiering av boliglån – Refiannsiering av boliglån betyr ganske enkelt å bytte til et lån med lavere rente og bedre betingelser. Du kan få bedre betingelser i banken som du allerede er kunde hos, eller du kan flytte lånet til en konkurrerende bank. Refinansiering av boliglån kan også innebære å øke lånerammen.

Refinansiering av kredittkortgjeld – Refinansiering av kredittkortgjeld kan gjøres på to måter: Du kan enten bytte ut eller slå sammen gjelden på dine kredittkort og ta opp et billigere forbrukslån, eller du kan bake kredittkortgjelden inn i boliglånet.

Refinansiering av forbrukslån – refinaninsering av forbrukslån vil si å slå sammen flere dyre forbrukslån til ett lån med bedre betingelser, eller du kan bake forbrukslånene dine inn i boliglånet.

Slik fungerer kalkulator for refinansiering

Med vår smarte refinansieringskalkulator kan du enkelt finne ut hva et refinansieringslån vil koste deg. Du trenger bare å legge inn følgende: 

Ønsket lånebeløp – Dette er summen du ønsker å låne. Dette skal være summen av all gjeld du nå ønsker å samle.

Nedbetalingstid – Dette er tiden du ønsker å betale ned lånet på.

Månedsbeløp – Her får du se hvor mye refinansieringslånet vil koste deg hver måned, med den oppgitte rentesatsen. 

Deretter trykker du bare START LÅNESØKNAD for å få et uforpliktende tilbud. 

Prøv REFINANSIERIG LÅNEKALKULATOR her

Da vil din søknad bli sendt til flere banker, som vil kjempe om å gi deg det beste lånetilbudet tilpasset din økonomiske situasjon. Du vil da også då en nedbetalingsplan: 

Nedbetalingsplan – en nedbetalingsplan gir deg en full detaljoversikt over forfallsdato, totalbeløp pr. måned, renter og gebyrer, avdrag og restgjeld.

Rente – renten på hvert refinansieringslån blir beregnet individuelt. Derfor er det lurt å be om tilbud fra flere banker for å sikre at du får den beste renten tilpasset din økonomiske situasjon. Dersom du søker via vår refinansieringskalkulator blir din søknad sendt til mange banker, og så kan du velge den banken som kommer med det best tilbudet. 

Lønner det seg å refinansiere?

Om det vil lønne seg å refinansiere, avhenger av hvor mange lån du har og hvilke betingelser du har i banken din i dag. 

Refinansiering av ett lån

Om du kun har ett lån som du ønsker å refinansiere, vil det bare lønne seg dersom det nye lånet du tar opp har bedre rentebetingelser sammenlignet med lånet som du har i dag. 

Refinansiering av flere lån

Hvis du derimot ønsker å samle flere smålån og kredittgjeld, vil refinansiering ofte være lønnsomt. Det er lett å miste oversikten når man har flere kreditorer og långivere. Det å samle all gjeld i ett større lån kan derfor gi deg mer kontroll. 

Du må huske å passe på at effektiv rente der du søker om refinansiering bør være lavere enn den du har i dag, slik at prisen på det ene lånet du tar opp blir lavere enn de andre lånene som du har til sammen.

Refinansieringsgebyr

Merk at du må ta med etableringsgebyr og eventuelle andre engangskostnader når du planlegger refinansiering. Dette er imidlertid mindre kostnader som du raskt vil tjene inn igjen, og hvis du samler flere lån, sparer du også på å kun betale ett termingebyr i stedet for et termingebyr per lån. 

Sammenligne tilbud fra flere banker med vår lånekalkulator

Når du benytter deg av vår kalkulator for refinansiering, kommer det til å være enkelt for deg å sende inn en uforpliktende og gratis søknad. Etter at du har sendt inn den online lånesøknaden, starter umiddelbart prosessen med å komme frem til de beste lånetilbudene fra bankene som vi samarbeider med. 

Vi sender alltid søknaden din til flere banker. Slik vet bankene at de konkurrerer om deg som kunde, noe som kan føre til lavere renter. Til slutt videreformidler vi de billigste lånetilbudene til deg.

Emner: Refinansiering kalkulator, refinansieringskalkulator, usikret gjeld, personlig økonomi, sparetips, kalulator for refinansiering