Refinansieringslån med sikkerhet i bolig

Refinansieringslån med sikkerhet i bolig får du hos Okida. Slik får du muligheten til å kvitte deg med dyr gjeld og du vil få en lettere økonomisk hverdag. 

Du sender bare en uforpliktende søknad om refinansieringslån, så kommer vi tilbake til deg innen kort tid. 

I denne artikkelen forklarer vi hva er refinansieringslån, hvordan du kan få refinansieringslån med sikkerhet i bolig og hvordan du finner billigste refinansieringslån. Vi viser deg også hvordan du kan beregne månedlige lånekostnader med vår refinansieringslån kalkulator og svarer på spørsmål om refinansieringslån med betalingsanmerkning. 

Hva er refinansieringslån?

Et refinansieringslån er en type lån som erstatter dyr gjeld som for eksempel forbrukslån eller kredittgjeld med høy rente. Når du tar opp et refinansieringslån, blir den gamle gjelden slettet og du sitter igjen med en låneplan som er tilpasset din økonomiske situasjon. Sliter du med mange regninger og høy gjeld kan refinansiering være løsningen. 

Refinansieringslån med sikkerhet i bolig

Du kan få refinansieringslån både med og uten sikkerhet i bolig. Beste refinansieringslån får du likevel dersom du kan stille med sikkerhet, da slike lån som regel gir deg bedre rentebetingelser. Dersom du ikke kan stille med sikkerhet i bolig selv, kan du få en kausjonist til å stille med sikkerhet for deg. For å få refinansieringslån med sikkerhet i bolig må du ha betalt ned en del av gjelden på boligen din og / eller hatt en vesentlig verdiøkning på boligen. 

Refinansieringslån uten sikkerhet

Refinansieringslån uten sikkerhet er som regel dyrere sammenlignet med refinansieringslån med sikkerhet i bolig. Det er fordi banken ikke har noen form for garanti dersom du misligholder lånet. Det er likevel mulig å søke refinansieringslån uten sikkerhet hos utvalgte banker. 

Slik finner du billigste refinansieringslån med sikkerhet i bolig

Billigste refinansieringslån finner du enklest ved å sjekke betingelsene hos flere banker. De ulike bankene opererer med ulike renter og betingelser, og du har altså størst sjanse for å få det billigste refinansieringslånet dersom du søker flere steder. Vi i Okida samarbeider med flere banker som tilbyr billige refinansieringslån. Dersom du søker om refinansiering her, sender vi søknaden din til mange banker som vi samarbeider med. Det er uforpliktende og gratis og søke, og når du får ett eller flere tilbud, står du fritt til å velge det lånetilbudet som passer deg best. 

Refinansieringslån kalkulator

Prøv vår refinansiering kalkulator for å se hvor mye du kan låne og hvor mye lånet vil koste deg per måned. Ved å endre nedbetalingstid og lånebeløp kan du tilpasse den månedlige kostnaden etter dine inntekter og utgifter. 

Refinansieringslån med betalingsanmerkning

Mange lurer på om det er mulig å få refinansieringslån med betalingsanmerkning. Dersom du har en eller flere betalingsanmerkninger er det generelt vanskelig å få refinansiering eller andre typer lån. Det finnes imidlertid noen spesialbanker som tilbyr refinansieringslån med betalingsanmerkning. Send oss en søknad om refinansiering her, så setter vi deg i kontakt med en slik bank

Ofte stilte spørsmål om refinansieringslån med sikkerhet i bolig:

Kan man søke om refinansieringslån gjennom Husbanken?

Nei, du kan ikke søke om refinansieringslån fra Husbanken. Husbanken gir kun lån som er øremerket til å oppgradere eller bygge bolig.

Kan jeg få refinansieringslån med betalingsanmerkning?

Ja, det finnes noen få spesialbanker som tilbyr refinansieringslån med betalingsanmerkning. Send en søknad om refinansiering her, så setter vi i Okida deg i kontakt med disse bankene. 

Hvor kan jeg få billige refinansieringslån?

Best sjanse for å få billige refinansieringslån har du om du søker hos flere banker. Dersom du sender en søknad til oss i Okida, distribuerer vi denne til flere banker som tilbyr billige refinansieringslån. 

Hvordan får jeg refinansieringslån med lav rente?

Best sjanse for å få refinansieringslån med lav rente får du dersom du tar kontakt med flere banker som tilbyr slike lån. 

Hva betyr refinansieringslån med sikkerhet i bolig?

Refinansiering med sikkerhet i bolig betyr at banken tar pant i boligen din. Dersom du misligholder lånet, kan banken tvinge deg til å selge boligen din for å innfri kravet.

Emner: refinansieringslån husbanken, refinansieringslån kalkulator, Refinansieringslån med betalingsanmerkning, billige refinansieringslån