Sammenligningstjenester for lån

Sammenligningstjenester for lån gir deg en rekke fordeler og du sparer både mye tid og penger. Vi forklarer derfor sparer du tid. 

Trenger du lån? Få tilbud fra mange banker:

START SØKNAD HER

Sammenligningstjenester for lån – her finner du oversikten

Det er tidkrevende å sende flere individuelle søknader til mange banker. I stedet trenger du kun å sende en søknad. Søknaden din blir så distribuert til mange banker som vil konkurrere om å gi deg det beste tilbudet. Du trenger heller ikke å møte opp fysisk i banken. Du kan sende inn lånesøknad på nett og signere med bank ID. Slik kan du sammenligne mange lånetilbud hvor og når du vil.

Billigst er ikke alltid best

Renten du ser på nettsider om forbrukslån viser nominell rente. Det som avgjør hvor mye lånet koster deg er den effektive renten. Den nominelle renten viser kun selve renten på lånet, mens effektiv rente inkluderer renten for lånet og gebyrer tilknyttet lånet.

En løsning tilpasset dine behov

Ulike mennesker er i ulik økonomisk situasjon og det lånet som er best for en person, trenger ikke å være det gunstigste lånet for en annen. For noen vil det være gunstig med lavest mulig rente, for en annen kan lengre nedbetalingstid være en bedre løsning. Hos sammenligningstjenester får du ikke bare flere lånetilbud, du får også rådgivning i forhold til hvilket lån som er best tilpasset din økonomiske hverdag.

Etter at du har sendt din lånesøknad får du eventuelle tilbud fra flere banker. Du står helt fritt til å bestemme om du vil benytte deg av disse tilbudene eller ikke. Sammenligningstjenestene koster heller ingenting. Vi hjelper deg å sammenligne helt gratis her!

Eksempel e .rente 15,84%, 65000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334,-