Refinansiere smålån – 5 gode grunner til å gjøre det nå

En gjennomgang av økonomien vil gi deg færre økonomiske bekymringer og en bedre økonomisk start på det nye året. Dette gjelder spesielt om du har mange smålån å refinansiere.


Du kan søke om refinansiering av smålån hos oss her.

Les mer om hva refinansiering innebærer her.

Her er 5 gode grunner til å refinansiere dine smålån:

 1. Refinansier nå, få en bedre start på det nye året
  Tenk deg følelsen av å kunne starte det nye året med god kontroll på økonomien og reduserte utgifter. Refinansierer du nå vil du ha mer penger å rutte med i januar. Ved å kvitte deg med dyre smålån og kreditter gjennom refinansiering vil du få bedre betingelser som for eksempel lavere rente og mer fleksibel tilbakebetalingstid. Dessuten er det ofte knyttet gebyrer til hver innbetaling og ved å samle alt på en regning kan du spare betydelige summer i gebyrer hver måned. Alt dette vil gi deg lavere låneutgifter og mer penger hver måned i 2023.

 2. Enklere oversikt over økonomien
  Ved å samle mange smålån til ett større lån vil det både bli lettere å betale dine regninger og du vil få bedre oversikt. Det er lettere å forholde seg til en bank i stedet for å måtte holde oversikt over mange ulike banker, kredittkortselskaper og lånetilbydere.

 3. Få de beste vilkårene
  Vi lar flere banker og samarbeidspartnere konkurrere om å gi deg det beste tilbudet og de beste betingelsene, helt kostnadsfritt, og du kan søke om refinansiering for opp til 500.000 kroner. Send en søknad her.

 4. Det er gratis og uforpliktende
  Det koster ingenting å få hjelp til å refinansiere dyre kreditter og smålån. Å sende inn søknad er også helt uforpliktende.

 5. Det tar ikke så lang tid som du tror
  Søknadsprosessen tar bare et par minutter og du kan få hjelp til refinansiering av smålån direkte. Bare fyll ut dette skjemaet og en rådgiver vil ta kontakt med deg. Er du i en vanskelig økonomisk situasjon eller har betalingsanmerkninger? Ikke noe problem, ta kontakt her så skal vi se hva vi kan gjøre for deg. Å ta kontakt er helt gratis og uforpliktende.

Les også: Slik kan du få refinansiering med pant i bolig

Eff. rente 15,7 %, lånebeløp kr 125 000 over 2 år. Kostnad kr 19 379. Totalt kr 144 379