Refinansiering av forbrukslån

Refinansiering av forbrukslån – alt du trenger å vite. Her forklarer vi hva refinansiering er, hvor du får den billigeste og beste refinansieringen, og den beste måten å gjøre det på.

Komplett guide til refinansiering – oppdatert mars 2022

Bli kvitt dyre forbrukslån og få en bedre økonomisk hverdag

Har du høye utgifter til dyre forbrukslån? Sliter du med inkasso og betalingsanmerkninger? Vi formidler refinansiering av forbrukslån og inkassogjeld. Vi samarbeider med flere banker som er villig til å gi lån mot pant i din bolig. Bare start søknad om refinansiering her, så kommer vi tilbake til deg innen kort tid.

Få en lettere økonomisk hverdag

START SØKNAD HER

Refinansiering av forbrukslån

Det er ikke alltid så greit å navigere havet av refinansieringsmuligheter. Det er heller ikke så enkelt å forstå hva refinansiering betyr, og hvilken innvirkning en refinansiering kan ha på din økonomi. Her får du vite alt du trenger å vite om refinansiering av forbruksgjeld både med og uten sikkerhet.

Hva betyr det å refinansiere?

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å innfri gjeld du allerede har. Formålet med å refinansiere er å få lavere rente og generelt bedre betingelser enn du hadde fra før. Det nye lånet vil ofte være billigere og dine månedlige lånekostnader vil bli lavere. Du kan refinansiere ett lån, eller slå sammen flere lån til ett større lån. Du kan refinansiere de fleste typer lån, som boliglån, forbrukslån, kredittlån og andre typer lån.

Kort oppsummert:

  • Du refinansierer for å få et billigere lån med bedre betingelser
  • Du kan refinansiere ett lån eller slå sammen flere lån

Fordeler med å refinansiere

Å refinansiere gjeld er en god strategi for å redusere dine lånekostnader og samle flere lån til ett større lån. Når du samler alle gjeldspostene dine hos en enkelt långiver kan du spare gode penger på en lavere rente og færre gebyrer. Du kan også oppnå bedre fleksibilitet i form av lengre nedbetalingstid eller mulighet for avdragsfrihet dersom du skulle havne i en økonomisk vanskelig situasjon en periode.

De største fordelene med å refinansiere er:

  • Lavere renter
  • Færre gebyrer
  • Bedre oversikt over økonomien
  • Bedre fleksibilitet

Hva er forbrukslån?

Forbrukslån kommer i alle størrelser, du kan låne alt fra noen tusenlapper til flere hundre tusen kroner.

Forbrukslån kalles også lån uten sikkerhet og markedsføres under ulike navn, som for eksempel oppussingslån, reiselån, depositumslån og flere. Felles for alle forbrukslån er lån som gis uten at det stilles sikkerhet i noe objekt, som for eksempel bolig eller eiendom.

Renten på forbrukslån er som regel høyere enn andre typer lån som for eksempel boliglån. Det er fordi bankene løper høyere risiko når de låner ut penger uten mulighet til å ta sikkerhet i noe objekt.

Refinansiering av forbruksgjeld

Forbrukslån kalles også for forbruksgjeld. Siden renten på forbrukslån er høy, kan det ofte lønne seg å refinansiere forbruksgjelden. Slik kan du oppnå bedre betingelser og lavere lånekostnader. Det er tre måter å refinansiere et forbrukslån:

  1. Refinansiere forbrukslånet i boliglånet.
  2. Refinansiere ett enkelt forbrukslån
  3. Slå sammen flere mindre forbrukslån eller kredittlån til ett større forbrukslån. Da kan du også bake inn kredittgjeld og andre smålån i det større forbrukslånet

Vi skal nå se nærmere på de ulike alternativene:

Refinansiere forbrukslån i boliglånet

Å refinansiere forbrukslånet i boliglånet er som regel det mest lønnsomme alternativet. Det er fordi et boliglån har langt lavere rente enn de fleste forbrukslån. Dersom du ønsker å refinansiere forbrukslånet i boliglånet, forutsetter det at du selvfølgelig eier egen bolig. Du må også ha betalt en del ned på boliglånet og /eller din bolig må ha steget vesentlig i verdi. Totalt lån som er tatt i boligen kan nemlig ikke overstige 85%. Dette er bestemt av finansmyndighetene. Dersom du er usikker på hvor mye boligen din er verdt, bør du kontakte en takstmann eller en megler.

Refinansiering av ett enkelt forbrukslån

Har du ett lån uten sikkerhet, også kalt forbrukslån, bør du også følge med på rentene i markedet. Selv om renten på slike lån utarbeides på individuell basis, vil rentene som tilbys henge sammen med markedet. Dersom du opplever at rentene i markedet generelt går ned mens din rente holder seg uendret, bør du vurdere å søke om å få flyttet lånet til en annen bank.

Da søker du enkelt om et nytt forbrukslån med samme størrelse i en annen bank. For å få den beste renten, bør du sammenligne så mange banker som mulig.

Okida samarbeider med en rekke banker. Sender du en søknad via Okida.no vil du få tilbud fra flere banker. Du vil dermed spare mye tid på å sende kun en søknad i stedet for å kontakte mange banker på egen hånd.

START SØKNAD OM FORBRUKSLÅN HER

Akkurat nå er renten på vei opp i Norge. Sentralbanken økte nylig renten og det forventes at bankene snarlig vil følge etter og øke renten på ulike typer lån. I en tid med endring i rentene, er det ekstra viktig å følge med på renteutviklingen til lånene du har og sammenligne med andre typer lån i markedet.

Også endringer i din private økonomiske situasjon kan ha stor innvirkning på låneavtalen din og hvilke rentebetingelser du får. Lån uten sikkerhet og lån uten sikkerhet baserer seg på bankens risikovurdering av din inntekt opp mot gjelden som du har. Dersom du skulle få høyere lønn, betaler ned på eksisterende gjeld, eller reduserer dine månedlige kostnader kan det være lurt å søke om refinansiering.

Refinansiering av flere små lån og kreditter

Dersom du har flere mindre forbrukslån, smålån, kreditter og kredittkortgjeld er refinansiering ekstra lønnsomt. I slike tilfeller vil du ikke bare kunne få lavere renter og bedre betingelser, men du vil også spare penger på færre gebyrer. Ett enkelt gebyr høres ikke så mye ut, men dersom du har mange lån som du betaler gebyr på, kan dette utgjøre flere hundre kroner i måneden og flere tusen kroer i løpet av et år. Dessuten vil du få bedre oversikt over økonomien dersom du samler alle dine lån hos en bank. Det er som regel også enklere å forholde seg til og forhandle med en bank enn mange.

Fordeler med å samle flere små lån og kreditter:

  • Du sparer antall månedlige gebyrer
  • Du får bedre oversikt
  • Det er enklere å forhandle med en bank enn med flere

Å refinansiere er ikke vanskelig

Det er enkelt å søke om refinansieringslån, men du får mest mulig ut av prosessen dersom du på forhånd har en god oversikt over gjeldssituasjonen din.

Det lønner seg å søke om lån til refinansiering hos flere långivere, ettersom markedet er kompetitivt og det er både gratis og uforpliktende å søke.

Vi samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner som refinansierer flere typer gjeld. Du sender bare inn en enkelt lånesøknad, så får du tilbud fra flere banker

START SØKNAD HER

Å refinansiere forbrukslån og gjeld med høye renter og dyre avgifter løser opp floker i din privatøkonomi og gir deg en ny økonomisk start.

Når du har mottatt tilbud om refinansiering

Før du tar opp et nytt lån for å bake inn mindre smålån i det er det viktig at du tenker nøye igjennom din økonomiske situasjon. Du må vurdere om det nye lånet kommer til å gi deg lavere månedskostnad og om det kommer til å bli dyrere på sikt. Bruk god tid og sammenlign alle refinansieringsmuligheter nøye så du velger det lånet som er best for deg! Når du har funnet det rette lånet for deg takker du ganske enkelt ja til lånet.

Dette avgjør hvilken rente du får

Når det gjelder forbrukslån, utarbeides alle lånetilbud på helt individuell basis; du må altså søke hos en aktuell långiver for å få et reelt tilbud.

Banken som vurderer søknaden vil se på en rekke faktorer som avgjør hvilken rente du får tilbud om. Disse faktorene inkluderer:

Inntekt

Din inntekten vil ha stor innvirkning på hvilken rente du blir tilbudt, men også på om banken vil godkjenne lånesøknaden i det hele tatt. Jo høyere inntekt du har, jo større er sannsynligheten for at du klarer å betale ned lånet ditt. Nøyaktig hvor mye du må tjene varierer fra bank til bank, men krav til minsteinntekt pleier å ligge mellom 100 000kr og 200 000kr. Det vil ofte stilles krav til fast jobb, som må dokumenteres med arbeidskontrakt, lønnslipper eller lignende. Jo høyere inntekt du har, jo bedre rentebetingelser kan du som regel få.

Gjeld

Hvor mye gjeld du har fra før av har også en stor betydning. Dersom du allerede har et eller flere forbrukslån, studielån, huslån eller kredittkortgjeld som må betales svekker dette din betalingsevne. Mye gjeld vil bankene anse som en risiko, og det er grunnen til at renten vil bli høyere. Dersom du har lav inntekt og mye gjeld, kan du risikere at mange banker ikke ønsker å låne deg penger i det hele tatt. På den annen side vil høy inntekt og lite gjeld gi deg bedre betingelser og rentevilkår.

Lånebeløp

Størrelsen på lånet vil være avgjørende for hvilken rente banken setter på renten. Et lite lån på 20 000 kroner vil som regel ha høyere rente enn et stort lån på 500 000kr. Du kan nesten se på det som en slags kvantumsrabatt på lån av penger. Det er grunnen til at det kan lønne seg å samle flere lån til et større lån. Du kan selv regne litt på hvilken rente du kan få dersom du prøver en av bankenes lånekalkulatorer.

Kredittscore og betalingsanmerkninger

Når du søker kreditt hos en bank eller finansieringsinstitusjon vil de foreta en kredittsjekk av deg. Denne kredittsjekken vurderer en rekke med faktorer knyttet til din personlige økonomi og din betalingsevne. Lindorff og Kredittopplysningen AS er to av kredittselskapene som har tilgang på dine opplysninger og som deler disse med banken. Det er mange faktorer som inkluderes, blant andre din bostedsadresse, inntekt, formue, samlet gjeld betalingshistorikk, inkasso og eventuelle betalingsanmerkninger, næringsinteresser og skatt.

Med utgangspunkt i alle disse opplysningene foretaes det en utregning som gir deg en kredittscore på mellom 0 og 100. Tallet som du får sier noe om hvor sannsynlig det er at du klarer å tilbakebetale lånet ditt. Jo høyere tall jo bedre, og har du en kredittscore på 50 eller mer, får du som regel innvilget lånesøknaden din. Et høyere tall vil også kunne gi deg bedre rente.

Alder

Din alder kan også ha en betydning når banken skal vurdere renten på lånet ditt. De fleste bankene har en nedre aldersgrense 20år, men selv om du er gammel nok vil en ung låntaker ofte måtte betale mer i rente enn en eldre.

Utdanning

Har du lite eller ingen utdanning, eller om du har valgt et yrke der det ikke er så mange jobber, vil dette utgjøre en større risiko for banken, og renten vil bli høyere. Grunnen til at det er slik, er at bankene vurderer din fremtidige betalingsevne. Om du har en lang og relevant utdanning, er det mer sannsynlig at du raskt kommer deg ut i arbeid dersom du skulle miste den jobben du har nå.

Oppsummert – renten på lånet avgjøres av følgende faktorer:

  • Hver søknad behandles individuelt og renten settes ut fra en helhetsvurdering
  • Bankene tar seg ekstra betalt for høyere risiko.
  • Høy inntekt og god utdanning gir lavere rente.
  • Lite eller ingen gjeld gir lavere rente
  • Dersom din kredittscore er høyere enn 50, får du sannsynligvis låne penger.
  • Jo større lånebeløp, jo lavere blir renten.

Mer om refinansiering av lån uten sikkerhet

Refinansiering av smålån

Smålån er mindre forbrukslån.  Slike lån har samme lånestruktur som andre lån uten sikkerhet. Da slike lån har lave lånebeløp og løpetiden er kort, blir også rentesatsen svært høy sammenlignet med andre typer lån.  Jo mindre lånebeløp uten sikkerhet, jo høyere effektiv rente vil du bli sittende med. Det betyr at refinansiering av smålån ofte er spesielt gunstig.

Et regneeksempel: La oss si at du sitter med tre smålån, og hvert lån har effektiv rente på mellom 40 % og 110 %. I dette tilfellet betaler du også rente på tre forskjellige lån, og også gebyrer for hvert av lånene. Ved å refinansiere disse lånene får du i stedet ett lån, med én effektiv rente å forholde deg til. Siden renten som regel er lavere på større lån, vil renten sannynligvis bli lavere.  Du vil spare både renter og gebyrer, og kan bruke mer penger på faktisk gjeldsnedbetaling, i stedet for å kaste bort dyrebare kroner på unødvendige lånekostnader.

Refinansiering av kredittkort

Tusenvis av nordmenn betjener kredittkortgjeld. Når du betaler med kredittkort, tar du i praksis opp et lite lån hver gang du belaster kredittkortet. Du betaler med penger som du ikke har. De fleste kredittkortselskaper gir deg en viss rentefri periode, men du får kredittkortgjeld dersom du utsetter betalingen av fakturaen som kommer fra kredittkortselskapet. Dette er altså beløp som man ikke har betalt tilbake innen utløp av den rentefrie perioden som alle kredittkort kommer med.

Når den rentefrie perioden er over, begynner rentene på løpe, og her er det snakk om svært høye renter. Kredittkortgjeld er dyrt.

Refinansiering av kredittkort, uansett om man har gjeld på ett eller flere kort, har mange fordeler:

  • Du vil få et lån som har et fast månedsavdrag. Slik blir du i praksis tvunget til å nedbetale gjelden din i stedet for å muligheten til å utsette betalinger gang på gang.
  • Du vil som regel alltid få en bedre rente på et lån uten sikkerhet enn på et kredittkort
  • Du får også bedre oversikt over økonomien. Har du flere kredittkortlån, vil det bli enklere og mer oversiktlig å slå sammen disse lånene til ett større lån. Dessuten slipper du å bestemme hvor mye du skal bruke i måneden til å betale ned gjeld
  • Du slipper unna med færre gebyrer dersom du i utgangspunktet hadde flere lån.

Refinansiering av usikret gjeld med sikkerhet i bolig

Ønsker du refinansiering med sikkerhet i bolig vil framgangsmåten være noe annerledes enn med refinansiering av kredittkortgjeld eller forbrukslån.

Dersom du eier bolig og har ledig lånekapasitet, er det flere grunner til at refinansiering med pant i bolig lønner seg.

Renten på boliglån er som regel lavere enn renten på andre typer lån. Ved å bake inn dyr forbruksgjeld og kredittgjeld i boliglånet, kan du derfor spare mye penger.

Okida samarbeider med et bredt spekter av banker som refinansierer usikret gjeld med pant i bolig. Slik kan du få den laveste renta og kan slik spare mye penger på å refinansiere. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale eller start en lånesøknad under.

START SØKNAD HER

Refinansiering av boliglånet

Også boliglånet kan refinansieres. Selv om renten er lav og renteforskjellene kan virke små, vil også små forskjeller i renten påvirke dine lånekostnader mye. Det er fordi de fleste har relativt store beløp i boliglån. Dersom du ønsker en refinansiering av boliglånet ditt bør du i første omgang snakke med din faste bank. Spør banken om det er mulig å få en gunstigere rente på boliglånet. Dersom banken din sier nei, og konkurrerende banker er villig til å tilby deg lavere rente, er det ingenting i veien for å flytte boliglånet. Etter hvert som du betaler ned boliglånet og om boligen din samtidig øker i verdi, vil det være gode muligheter for å forhandle seg fram til bedre rente på boliglånet.

Lånekalkulator refinansiering

Vurder også refinansiering dersom du planlegger å spare mer fra måned til måned med en lavere rentesats. Dette kan lønne seg.  Når det er snakk om lån med sikkerhet er det økonomiske spillerommet ofte større.  Banker som tilbyr boliglån være ofte mer fleksible, ettersom de har sikkerhet i boligen din. Vurderer du en refinansiering av boliglån kan du beregne månedlige kostnader ved hjelp en lånekalkulator. Slik vil du få et godt sammenligningsgrunnlag når du skal vurdere om du bør refinansiere ditt boliglån. Prøv refinansiering lånekalkulator her.

Hva koster det å refinansiere boliglånet?

Å innhente lånetilbud på refinansiering er helt gratis og uforpliktende

Du kan sende inn en søknad her og få tilbud fra flere ledende banker som tilbyr refinansiering. Du er heller ikke forpliktet til å takke ja til et eventuelt lånetilbud.

Dersom du takker ja, vil prisen på en refinansiering variere mellom de ulike bankene. Derfor bør du alltid sammenligne flere lånetilbud nøye før du bestemmer deg. Vi i Okida kan også bistå deg i denne prosessen.

Refinansierer du med sikkerhet i bolig, overfører du panteretten til den nye banken. Det tilkommer derfor noen faste avgifter om du refinansierer med sikkerhet i bolig, blant annet tinglysingsgebyr

Slik refinansierer du gjelden din

Skaff deg oversikt over din økonomiske situasjon. Det første du bør starte med er å lage en oversikt over gjelden din. Slik kan du enkelt oppgi informasjonen aktuelle tilbydere etterspør. Det anbefales at du kun låner det beløpet du har i utestående gjeld, slik at du faktisk sparer penger. Ikke fall for fristelsen med å øke lånekostnadene dine med en større låneramme.

De fleste bankene som tilbyr refinansiering gjør også storparten av «oppryddingarbeidet» for deg. Det vil si at lånene overflyttes automatisk mellom din gamle og din nye bank, og den nye långiveren din vil sørge for at alle gjeldspostene blir nedbetalt med det nye lånebeløpet. Slik slipper du å forholde deg til noe annet enn dine nye månedlige lånekostnader.

Hva kan man bruke refinansiering til?

De fleste refinansierer ulike typer lån med hensikt å få lavere renter og avgifter. Pengene som man sparer hver eneste måned kan brukes til å nedbetale gjelden raskere. Du kan også refinansiere med sikkerhet i boligen din for å bruke pengene til oppussing. Slik kan du øke verdien på boligen din. Bankene er ofte positive til lån til oppussing av bolig, da dette øker verdien av boligen som også banken har pant i.

For å oppsummere, kan du du bruke refinansiering til følgende:

  • Nedbetale gjelden raskere
  • Pusse opp boligen og øke verdien
  • Mer penger til forbruk

Sparer man penger på å refinansiere?

Sparer du ikke penger på refinansiering bør du la lånene dine være som de er. Hele poenget med å refinansiere lån er at man skal spare penger på det. Jo flere lån du har, jo mer penger vil du som regel spare på å refinansiere. Vi anbefaler at du i forbindelse med refinansieringen også setter opp en nedbetalingsplan, slik at løpetiden på lånet ditt reduseres ytterligere. Da blir du raskere ferdig med gjelden din.

3 tips når du skal refinansiere:

Vurderer du å refinansiere gjelden din? Start med å få et så bra overblikk over din private økonomi. En god oversikt over din privatøkonomiske situasjon vil komme godt med i søknadsprosessen, ettersom det gir deg et realistisk vurderingsgrunnlag i møte med aktuelle långivere. Spesielt viktig er det å skaffe seg  oversikt over utestående gjeld, faste inntekter, og belåningsgraden din. Et godt utgangspunkt er å se på den siste skattemeldingen. Sjekk også kontoutskriften fra de siste månedene i nettbanken. Sett opp en oversikt over dine faste inntekter, dine lån og dine faste utgifter hver måned.

Søk refinansiering hos flere banker

Lånemarkedet i Norge er svært konkurransepreget. Det finnes mange finansielle institusjonene og banker som konkurrerer om å kapre lånekunder innen sine målgrupper. De ulike bankene har også forskjellige krav til søkerne og alle gir rentetilbud på individuell basis. Det er grunnen til at det er smart å søke hos flere banker når du skal søke om refinansieringslån. Ofte er det forskjeller i tilbudene du mottar, slik at du kan spare enda flere lånekostnader om du velger det beste tilbudet.

Siden bankene opererer med ulike kriterier, kan du også få avslag i en bank, mens du får tilslag hos en annen. Gi derfor ikke opp om du skulle få avslag på den første lånesøknaden.

Prioriter gjeldsnedbetaling etter refinansieringen

Når du refinansierer går du inn i en prosess for å redusere dine lånekostnader. Samtidig bør du også tenke nøye over din gjeldsnedbetaling på lang sikt. Lån uten sikkerhet, som forbrukslån, smålån og kredittkort er svært dyre grunnet de høye rentesatsene. Reduserer du nedbetalingsperioden på et lån uten sikkerhet til refinansiering kan du spare flere tusenlapper. Bruk litt tid på å sette opp en nedbetalingsplan for det nye refinansieringslånet ditt. Slik vil du få enda mer ut av strategien.

Hvor mye kan jeg spare på refinansiering – 3 regneeksempler:


Per har 3 forbrukslån i 3 ulike banker med følgende summer i restlån:
Lån 1:

  • 75 000 kroner
  • Nedbetalingstid 10 år
  • 14% årlig rente
  • Gebyr 40 kr per måned.
  • Lånekost: 1168 per måned

Lån 2:

  • 15 000 kroner,
  • Nedbetalingstid 5 år
  • 20 % årlig rente
  • Gebyr 40 kroner per måned
  • Lånekost: 424 per måned

Lån 3:

  • 8 000 kroner
  • Nedbetalingstid 3 år
  • 25% årlig rente
  • Gebyr 30 kroner per måned
  • Lånekost: 338 per måned

Med betingelsene over har Per månedlige låneutgifter på 1930 kroner per måned og totalt 23160 kroner per år. Per bestemmer seg så for å refinansiere og samle de 3 forbrukslånene til ett lån med en rente på 9%, med nedbetalingstid på 8 år og 40 kroner i månedlige gebyrer.


Med de nye betingelsene blir Pers månedlige låneutgifter redusert til 1457 per måned. Per sparer altså 473 kroner per måned på å refinansiere gjelden.  

473 kroner spart per måned høres kanskje ikke så mye ut, men om vi ser totale lånekostnader for hele nedbetalingsperioden er besparelsen på over 70 000 kroner.


Besparelsen skyldes selvfølgelig lavere rente, men også at de månedlige gebyrene reduseres fra 3 gebyrer per måned til kun ett gebyr. Videre vil det være enklere å forholde seg til en bank i stedet for 3 ulike tilbydere.

Refinansiering av forbrukslån – slik gjør du det

Har du flere forbrukslån i ulike banker kan du altså spare mye penger på å samle alt i en bank. Det er heller ikke vanskelig. Ta kontakt med en av bankene nedenfor som tar seg av hele prosessen. Du fyller bare ut de lånene du har i søknaden og så erstatter banken disse lånene med ett nytt lån. Du slipper altså jobben med å ta opp lån for så å nedbetale lånene selv.


Vi kan hjelpe deg med refinansiering av forbrukslån.

Send oss en søknad om refinansiering her, og vi hjelper deg å finne banken som kan gi deg det beste tilbudet ut fra din økonomiske situasjon. Se også vår oversikt over forbrukslån med lavest rente her.

START SØKNAD HER

Ofte stilte spørsmål om refinansiering

Hva betyr refinansiering?

Refinansiering betyr å ta opp et nytt lån for å erstatte ett eller flere gamle lån. Du kan refinansiere mange typer lån, som for eksempel kredittkortgjeld, forbruksgjeld eller boliglån.

Hvorfor er refinansiering bra?

Refinansiering skal gi deg lavere lånekostnader og bedre betingelser, samt bedre oversikt over økonomien din.

Kan jeg søke refinansiering med sikkerhet i boligen min?

Du kan søke om refinansiering med sikkerhet i boligen din dersom du har ledig kapasitet i lånet. Det vil si at samlet gjeld ikke kan utgjøre mer enn 85% av boligens verdi. Dersom du har betalt ned endel på gjelden din og / eller at boligen din har steget i verdi, kan du refinansiere med sikkerhet i bolig.

Hvem kan få refinansiering?

For å få refinansiering må du som regel være over 20 år, kunne vise til fast inntekt og være norsk statsborger eller ha en viss botid i Norge.

Kan jeg refinansiere med betalingsanmerkninger?

Å ta opp nye lån, også refinansieringlån, er vanskeligere dersom du har betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. Mange banker vil si nei. Dersom du er villig til å gå inn i en prosess for å rydde opp i økonomien din kan refinansiering med betalingsanmerkninger likevel være mulig. Vi i Okida samarbeider med flere banker som kan være villige til å gi deg lån, til tross for betalingsanmerkninger. Start en uforpliktende søknad her, så hjelper vi deg videre i prosessen.


Emner: Refinansiering av forbrukslån. Personlig økonomi. Personlig økonomisk rådgivning.