Søke om refinansiering

Søke om refinansiering – det er enklere enn du tror. Vi kan hjelpe deg med både refinansiering av kredittkortgjeld, gi råd om hvordan du kan søke om refinansiering av boliglån og også hjelpe deg som trenger å refinansiere med betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr å erstatte ett eller flere dyre lån med et lån med lavere rente og bedre betingelser. Har du flere dyre smålån og kreditter vil du også spare penger på færre månedlige gebyrer om du samler disse til ett lån.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Å refinansiere kredittkortgjeld er noe av det smarteste du kan gjøre for å redusere dine lånekostnader og få romsligere økonomi, da renten på kredittkortgjeld ofte er svært høy. Har du gjeld på flere kredittkort vil det også være kostnader og gebyrer forbundet med hver innbetaling, derfor vil det lønne seg å samle disse til ett lån. Det finnes en rekke banker og låneagenter som tilbyr refinansiering, ryddig oversikt over seriøse aktører kan du finne på f.eks: Dagbladet og Nettavisen.

Eier du bolig, kan bake gjelden inn i boliglånet, også kalt refinansiering med pant i bolig. Dette vil være lønnsomt, da renten på boliglånet er langt lavere enn renten på kredittkortgjelden.

Har du ikke mulighet til refinansiere med sikkerhet i bolig, kan du ta opp et nytt forbrukslån med lavere rente og betingelser og bake kredittkortgjelden inn i det nye lånet. Selv om forbrukslån har relativt høy rente, vil betingelsene og de månedlige lånekostnadene være lavere enn på kredittkortgjelden. Her kan du lese mer om refinansiering av kredittkortgjeld.

Søke refinansiering – slik gjør du det gjennom Okida

Visste du at OKIDA er Norges ledende aktør på refinansiering av alle typer gjeld? Legg inn en søknad og få tilbud fra alle de mest populære bankene.

  • Legg inn uforpliktende søknad på okida.no (tar under 1 minutt).
  • Du får SMS og e-post med tilgang til egen side.
  • Last opp lønnsslipp, skattemelding og andre relevante dokumenter på din side.
  • Du får opprettet egen kundebehandler som tar saken videre for deg.

Legg inn uforpliktende søknad

Du kan også ringe oss på telefon 404 56 33.

Les også:

Lån med pant i bolig – ofte en god løsning
Medlåntaker boliglån – øk sjansene dine på boligmarkedet.
Slik får du huslån med betalingsanmerkning