Lån med betalingsanmerkning – Vi hjelper deg

Lån med betalingsanmerkning kan være vanskelig. De fleste banker vil nemlig automatisk si nei om det viser seg at du har betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. Det finnes likevel noen muligheter, og vi kan hjelpe deg.

Innhold:

Du kan sende oss en søknad via dette skjemaet:

START SØKNAD HER

Slik får du lån med betalingsanmerkning:

Skaff deg oversikt over økonomien

Før du søker lån, bør du skaffe deg oversikt over din økonomiske situasjon. Du bør skaffe deg oversikt over total gjeld, inntekter, øvrige utgifter og verdi på eiendeler. Gå igjennom regningene fra de siste månedene, bankutskrifter og lønnsutbetalinger. Når du har fått oversikt over din økonomiske situasjon vil det være enklere å finne et lån som passer til ditt behov.

Ønsker du råd om hvordan du kan bli kvitt betalingsanmerkningen – les her.

Trenger du hjelp til å få oversikt over din økonomiske situasjon kan vi hjelpe deg, ta kontakt med oss på telefon 404 56 333 for en uforpliktende samtale.

Søke forbrukslån med betalingsanmerkning

Har du bolig, fritidsbolig / hytte eller annen eiendom finnes det muligheter for å få lån med sikkerhet i disse eiendelene til tross for at du har betalingsanmerkninger. Les mer om refinansiering med sikkerhet i bolig her.

Søke boliglån med betalingsanmerkning

Dersom du ikke eier bolig og og vil søke boliglån med betalingsanmerkning kan dette by på utfordringer. De fleste banker vil si nei, men det finnes unntak. Ta kontakt med oss i dag og vi vil sette deg i kontakt med banker som innvilger boliglån til tross for betalingsanmerkninger. Å søke boliglån sammen med en medlåntaker kan også øke sjansene for å få boliglån med betalingsanmerkning.

Søk hos flere banker

Du bør søke hos flere og velge den utlåneren som kan tilby den laveste effektive renten. Hvis du sender inn en søknad kan vi hjelpe deg å videresende din søknad til flere banker som innvilger lån til personer med betalingsanmerkninger. Husk at det er uforpliktende å sende inn en lånesøknad.

Vi samarbeider med flere banker som er villige til å gi lån, til tross for betalingsanmerkninger.

Betalingsanmerkning – dette er konsekvensene

Du vil få en betalingsanmerkning dersom du har hatt ubetalte regninger som har gått til inkasso, har gått konkurs eller fått tvunget lønnstrekk. Betalingsanmerkninger registreres hos kredittopplysningsbyråene og vil komme fram når noen tar en kredittsjekk av deg.

Er det registrert betalingsanmerkninger på deg vil du være diskvalifisert fra å ta opp de fleste lån som for eksempel boliglån, forbrukslån eller andre kreditter. De fleste leverandører av abonnementstjenester kredittsjekker også kundene sine før de inngår avtaler, for eksempel strømleverandører og mobiloperatører. Du kan derfor risikere å bli nektet helt essensielle tjenester hvis du har betalingsanmerkniger.

Derfor vil vi råde deg til å ordne opp i gamle ubetalte regninger før du søker nye lån. Gjør du opp for deg vil nemlig betalingsanmerkningen slettes.

Søke lån med betalingsanmerkning – disse mulighetene finnes

Selv om de fleste banker vil si nei finnes det muligheter for å få lån selv om du har betalingsanmerkninger. Vi samarbeider med flere banker som kan gi deg et tilbud tilpasset din økonomiske situasjon. Noen av disse innvilger også lån med betalingsanmerkninger.

Fyll ut skjemaet “lån med inkasso og betalingsanmerkninger“. Deretter setter vi deg i kontakt med flere banker som kan gi deg lån selv om du har betalingsanmerkninger.

Har du dyre smålån og kreditter i tillegg til betalingsanmerkninger gjør det situasjonen enda verre, men eier du eiendom kan det være en mulighet være refinansiering med sikkerhet i bolig.

Etter at du har mottatt tilbud fra flere banker kan du enkelt sammenligne tilbudene du går. Det er uforpliktende å søke og et eventuelt lånetilbud vil være gyldig i 30 dager. Du fyller bare ut skjemaet her hos oss så blir din søknad videresendt til flere banker som kan gi deg tilbud ut fra din økonomiske situasjon. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudene du mottar. Rådgivning blir også gitt underveis i prosessen.

Merk at det kan også lønne seg å refinansiere forbrukslån og smålån for å forbedre din økonomiske situasjon. Slik kan du få både lavere rente, bedre oversikt og slik bedre sjansene for å få andre typer lån. Les om fordelene med refinansiering av forbrukslån og smålån her.

Se også: Refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning