Norges billigste refinansiering? Søk billig refinansiering her

Norges billigste refinansiering? Kontakt oss i dag og få billig refinansiering av dine lån. Vi sammenligner banker for at du skal få så lav rente som mulig.

SØK REFINANSIERING HER


Refinansiering betyr enkelt fortalt å erstatte dyr gjeld med et billigere lån.

Billig refinansiering – slik fungerer det

Kredittkortgjeld og andre smålån kan ofte ha en rente på mellom 15 og 30%. Erstatt disse dyre kredittene og smålånene (f.eks kredittkortgjeld) med et mye billigere lån fra oss. Slik kan du spare mye penger hver måned på lavere renteutgifter. Dessuten sparer du gebyrer hver måned. Se hvor mye du kan spare på færre gebyrer hver måned. Du kan også få bede betingelser som for eksempel lengre nedbetalingstid.


Refinansiering av kredittkortgjeld.

Det høye rentenivået på kredittkort, som normalt er på mellom 20 og 30 prosent, gjør at mange med kredittkortgjeld ender opp med å betale det dobbelte av det de opprinnelig lånte.


Det finnes flere muligheter for å refinansiere kredittkortgjeld. Et alternativ er å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet. Et slikt lån kan ha renter på 10-15 prosent, altså halvparten av nivået for kredittkort. Det innebærer at man kan kutte både rentene og nedbetalingstiden kraftig ved gjøre om kredittkortgjelden til forbrukslån.


Har du boliglån, finnes det muligheter for å bake kredittkortgjelden inn i boliglånet. Les mer om refinansiering med sikkerhet i bolig her.

Billig refinansiering av forbrukslån

Du kan utnytte verdistigningen på din bolig til å samle smålån og refinansiere forbrukslån. Ved å bake forbrukslånet inn i boliglånet vil du kunne få lavere rnte og bedre betingelser.
Fordeler med å låne med sikkerhet i egen bolig:

  • Du får lavere månedlige utgifter til lån ved å rydde opp i dyr gjeld.
  • En forenklet økonomisk hverdag
  • Vesentlig lavere rente enn forbrukslån og kredittkort.

Refinansiering av boliglån

Å refinansiere boliglånet kan bety både å øke og flytte det eksisterende boliglånet som du har. 

Flytte boliglånet til annen bank

Noen ganger kan det lønne seg å flytte boliglånet til en annen bank. Det kan ofte være fordi rentebetingelsene er bedre i en annen bank. Selv om renteforskjellene på boliglån er små, kan en lavere rente likevel utgjøre mye penger i løpet av år fordi boliglån utgjør såpass mye penger. Det er ikke uvanlig å ha flere millioner i boliglån. 

For å få bedre rente på boliglånet må du begynne med å sammenligne flere banker. Dersom en annen bank kan gi deg bedre rente en den banken du har i dag, bør du først forhandle med den eksisterende banken din. Dersom din bank ikke er villig til å matche renten, er det ingenting i veien med å bytte bank. Ta kontakt med den nye banken du har fått tilbud av, så ordnes som regel papirarbeidet automatisk. 

Frigjøre kapital: 

Dersom du har betalt ned noe på boliglånet slik at lånet utgjør mindre enn 85% av boligens verdi, kan du også låne opp i boligen til andre formål, for eksempel: 

  • Pusse opp, bygge på boligen eller kjøp av båt
  • Gi hjelp til barnas boligkjøp
  • Øke lånet for å ta ut penger til annet formål

Hvordan søke om billig refinansiering ?

Det er raskt og enkelt å søke om billig refinansiering via oss. Du legger bare inn dine opplysninger i dette skjemaet så kommer vi tilbake til deg innen kort tid. Det er helt gratis og uforpliktende. Husk på, at du først kan se ditt endelige tilbud etter at du har sendt inn en søknad. Renten avhenger nemlig av den kredittvurderingen, som selskapet foretar.

Les også: Refinansiering med betalingsanmerkning – slik gjør du det

Nøkkelord:

Norges billigste refinansiering, billig refinansiering, refinansiere kredittkortgjeld, refinansiere boliglån