Vanskelig å få refinansiering?

Vanskelig å få refinansiering? I denne artikkelen viser vi deg grepene som kan gjøre det enklere å få innvilget både refinansiering og andre typer lån.

Du er også velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi hjelper deg som har problemer med å få refinansiering og nye lån. Det er helt gratis og uforpliktende.

Fyll ut dette skjemaet, og vi kommer tilbake til deg innen kort tid.

Kvitt deg med betalingsanmerkninger og inkassokrav

Når du søker lån vil bankene ta en kredittvurdering av deg. En betalingsanmerkning er et bevis på at du ikke har gjort opp for deg og banker og andre låneformidlere vil være skeptiske til å gi deg ytterligere lån om du har betalingsanmerkninger. Eier du bolig kan du søke om refinansiering for å bli kvitt betalingsanmerkning.

Se også: Hva er refinansiering?

Skaff deg tilstrekkelig dokumentasjon på inntekt

Har du lønn, bør du legge ved lønnsslipper for de siste 3 måneder. Har du inntekt fra NAV eller andre ytelser, bør du ha dokumentasjon klar før du søker lån.

Se også: Slik dokumenterer du inntekt fra NAV.
Hvis du er usikker på hva som kreves, ta kontakt med oss i dag og vi hjelper deg.

Medlåntaker gjør det enklere å få lån

En medlåntaker vil øke sjansen for å få innvilget forbrukslån. En medlåntaker står solidarisk ansvarlig for lånet og gir dermed mer sikkerhet for banken. Slik blir det enklere å få lån om du søker sammen med en medlåntaker.

Se også: Boliglån med medlåntaker – slik funker det

Søk lån i de rette bankene

Mens mange banker automatisk gir avslag på lånesøknaden om ikke alle deres kriterier er oppfylt, finnes det noen banker som strekker seg lenger i å innvilge lånesøknader og som tar utgangspunkt i søkerens individuelle økonomiske situasjon og behov. Ta kontakt med oss, enten via telefon eller chat, og vi vil sette deg i kontakt med banker som vil være villige til å hjelpe. 

Vanskelig å få refinansiering? Vi kan hjelpe

Ta gjerne kontakt med oss i dag og få egen rådgiver som setter deg direkte i kontakt med banker som er villige til å gå igjennom din økonomi og hjelpe deg å ta de nødvendige grepene for å få innvilget lån, også deg som har vanskelig for å få refinansiering. Det er gratis og uforpliktende.

Les også: